CHECK.connects - jouw rechterhand bij assetmanagement

Blijven er soms wel eens taken liggen omdat er gewoon té veel werk is? Lijk je soms een paar handen te kort te hebben? In deze blog vertellen we je over onze assetmanagementsoftware CHECK.connects en hoe deze jou en je bedrijf kan helpen én zelfs tijd kan besparen.

Tijdrovende klussen

De stapel facturen, loonbrieven, aanvragen en andere documenten liggen klaar om te verwerken. Maar om veiligheidsredenen moet ook je materialen en materieel op vaste momenten gecontroleerd worden en een onderhoudsbeurt krijgen. Denk aan de kranen en vrachtwagens die op de werf worden gebruikt. Maar ook de kleinere zaken zoals boren, kruiwagens en de duizenden andere zaken waar je personeel gebruik van maakt.

De combinatie van al deze taken is niet alleen een ingewikkelde maar vooral ook tijdrovende klus. Hoe meer tijd je spendeert aan deze taken, hoe minder tijd er overblijft voor andere belangrijke dingen. Dat neemt niet weg dat het van levensbelang is dat deze keuringen en onderhoudsbeurten worden uitgevoerd.

In het dagelijkse leven

Was het deze maand geen tijd om de banden van de vrachtwagens te laten vervangen? Wanneer moesten de bedrijfswagens ook weer op controle? Staan je werknemers vandaag op een werf in Antwerpen of was het Brussel? De printerinkt is leeg, maar wanneer hebben we deze nu weer in gebruik genomen?

Je stelt jezelf dagelijks zulke vragen, maar het antwoord is niet altijd even simpel te achterhalen. Het kan ook anders. Ruil de warboel in voor een overzichtelijk systeem dat je zelfs via smartphone altijd en overal kan raadplegen en beheren, CHECK.connects.

Wat kan CHECK.connects voor mij betekenen?

Zaken waar jij voordien uren aan spendeerde, nemen nu nog maar enkele ‘kliks’ in beslag. CHECK.connects is niet enkel een handig platform voor het bijhouden van alle gegevens omtrent je materialen en materieel. Ook het bijhouden van je planning, bijlagen, meldingen, historiek, asset info en de locatie van je assets kan via CHECK.connects.

Voeg al je documenten, agenda, … samen in één simpele applicatie waar je alle informatie overzichtelijk kan terugvinden. Stel zo automatische meldingen in wanneer het tijd is voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt of de controle van je materialen en materieel.

Dankzij het gebruik van passieve en actieve tags – zoals bijvoorbeeld QR-codes en barcodes -, kan het platform kan al deze informatie verzamelen. Breng een tag op maat aan op al de materialen en materieel, scan de tag met behulp van de mobiele applicatie en krijg meteen alle nodige informatie te zien. Je ontvangt meldingen, herinneringen en alarmen op basis van verzamelde data.

CHECK.connects in bulletpoints

 • Registreer al je assets, waardoor je een up-to-date overzicht hebt van alle assets binnen je bedrijf
 • Vervolledig het paspoort van de asset door bijlagen (foto’s en documenten) toe te voegen
 • Maak een duidelijke planning waar, wanneer en door wie bepaalde assets gebruikt worden
 • Je bent steeds op de hoogte van waar je assets zijn en wie ze op dat moment gebruikt
 • Plan taken en acties in en ontvang hiervoor automatische alerts en herinneringen
 • Dankzij de gebruikshistoriek kan je terugvinden wanneer een asset voor het laatst gebruikt werd en door wie
 • Visuele statistieken helpen je bij het maken van de juiste beslissing
 • Per asset kan er een ander soort tag geschikt zijn, wij helpen je de juiste keuze maken

Concreet

Bovenstaande informatie is wel mooi, maar wat wil dat dan concreet  zeggen voor mij en mijn bedrijf?

 1. Je hebt tot 80% minder tijd nodig voor repetitieve zaken zoals het lokaliseren van materialen en materieel
 2. Alle mogelijke informatie die je nodig hebt staat verzameld op één centrale plek, die je makkelijk, altijd en overal kan raadplegen
 3. Dankzij een efficiënter gebruik en optimale onderhoudsintervals gaan je assets langer mee
 4. Je data wordt op een visuele manier geanalyseerd om je te helpen in het beslissingsproces

Connect met ons!

Heb je interesse in onze CHECK.connects assetmanagement-oplossing voor jouw bedrijf? All-Connects werkt steeds op maat van de klant. Daarom overlopen we graag met jou al je noden en wensen in een gratis en vrijblijvende brainstormsessie. Je kan hier makkelijk met ons contact opnemen.

Stel ons je vraag

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar welke tracking en digitale oplossingen All-Connects aanbiedt? Stel ons je vraag en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

eBook
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.