All-Connects

Gemeente Hechtel-Eksel

Profiel 

Hechtel-Eksel is een gemeente in Limburg in België. De gemeente telt ruim 12.000 inwoners en ontstond in 1977 uit de samenvoeging van de dorpen Hechtel en Eksel. De fusiegemeente behoort tot het kieskanton Peer en het gerechtelijk kanton Neerpelt-Lommel. Door de afwezigheid van industrie is Hechtel-Eksel een typische woongemeente. Deelgemeente Eksel is bekend omwille van zijn teuten en teutenhuizen. Een Teut was een rondreizende handelaar die gemiddeld 9 maanden per jaar van huis weg was om zijn goederen te verkopen. In de eerste helft van de 19de eeuw kende Eksel 35 teuten, vooral koper- en textielteuten en dierensnijders. De teutenhuizen waren overwegend langgevel-hoeven en deze typische burgerlijke woningen vormden een schril contrast met de Kempense hoevetjes van de andere dorpsbewoners. De bekendste teutenhuizen zijn die van de families Tielen, Feyen, Witters en Linmans.

De bevolking van Hechtel-Eksel heeft de laatste tien jaar een opmerkelijke demografische groei gekend, mede veroorzaakt door veel nieuwbouw en immigratie vanuit vooral Nederland.

De uitdaging

Overzicht van vloot en monitoring van voertuigen en Power Take-Off

De oplossing

  • Vloot uitgerust met Track & Trace
  • Aansluiting monitor systeem PTO van tractors en vrachtwagens: Monitoring van gebruik van grasmaaier, kraan,…
  • Identificatie verplichting
     

www.hechtel-eksel.be

 


De Antwerpse Rolkar

Profiel

De Antwerpse Rolkar biedt vervoer aan voor personen met een mobiliteitsbeperking. Zowel personen met een erkende handicap als andersvaliden kunnen gebruik maken van de dienst. De chauffeurs vervoeren rolwagengebruikers, maar ook mensen met ernstige mobiliteitsproblemen die moeilijk of onmogelijk gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer.

De uitdaging

De klant contacteerde ons omdat ze een beter zicht wilden hebben op hun wagenpark. Bovendien wilden ze weten hoeveel korte én lange stops er gemaakt werden door de chauffeurs. Als belangrijke optie vroegen ze een koppeling met een Alcoholslot.

De oplossing

All-Connects stelde een oplossing voor met ritten- en activiteitenregistratie, gekoppeld met een module fleet management die alle relevante gegevens per voertuig “in the cloud” bewaart:

  • Gebruik tankkaart
  • Bandenwissel
  • Aankoopdatum & eerste inschrijving

Via het systeem worden automatische meldingen gegenereerd voor ouderhoud, technische controle, … Bij een positieve blaastest op het Alcoholslot, krijgt de planning een instant alert zodat meteen actie kan ondernomen worden.
 

www.rolkar.beContacteren

Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail