All-Connects

ADM Team Heavy Weight


Profiel klant

ADM Team Heavy Weight is een transportfirma uit Westerlo. De hoofdactiviteit bestaat er in een oplossing te brengen voor alle logistieke problemen, met de focus op uitzonderlijke transporten.

Gevestigd op minder dan 30km van Antwerpen doen ze transport via water, spoor, weg naar locaties in binnen- en buitenland. Omdat ze vlak naast één van de grootste zwaartransport routes liggen, hebben ze de mogelijkheid om de zwaarste en grootste ladingen rechtstreeks te vervoeren tot op hun eindbestemming. Ze bieden ook goederenbehandeling, me tijdelijke opslag van goederen in het depot te Westerlo aan. De grootste lading die ADM tot heden heeft vervoerd was 7,20m x 8,40m x 8,4m en 800 ton zwaar.

De uitdaging

De zaakvoerder wilde graag live de gegevens van boordcomputers in de voertuigen kunnen raadplegen, en vroeg een automatisatie van het tachograafsysteem, zodat de chauffeurs niet elke maand moeten binnen komen voor het uitlezen en vrijmaken van de kaart.

De oplossing

Via pc, laptop, tablet of gsm kan de zaakvoerder nu op elk moment de CANBUS gegevens van alle voertuigen in zijn fleet raadplegen: verbruik, toerental, temperatuur,… Bovendien kan hij in realtime de rij- en rusttijden van de tachograaf monitoren; weet hij wie met welk voertuig onderweg is, en krijgt hij alle tachograaf DDD-data automatisch in zijn ERP software gedownload.

  • Bestuurdersidentificatie via tachograafkaart
  • Live-monitoring van Rij-en rust tijden van de tachograaf
  • Autmatisch download van DDD-bestanden vanuit kantoor
     

www.thw-adm.be

 
De Witte-Vandecaveye

Profiel 

Sinds 1948 is De Witte-Vandecaveye actief in de elektriciteitssector. Ook voor buitenwerken met spoorwegkranen, rupskranen en mini - graafmachines zijn ze specialist. Ze streven er naar om zoveel mogelijk diensten in één pakket aan te bieden, met als specialisatie: spoorwegtechnieken. Eén van hun grote troeven is dat ze alle transport in eigen beheer kunnen uitoefenen, wat zorgt voor een erg vlotte service naar onze klant.

De uitdaging

  • Overzicht van vloot en personeel. Wie werkt waar? Wie rijdt met welke wagen?
  • Nacalculatie werven
  • Automatische CheckinATwork aanmelding
  • Diefstal beveiliging kranen

De oplossing

Dankzij de bestuurdersidentificatie via een mobiele CheckinATwork applicatie weet de klant op elk moment wie in welk bedrijfsvoertuig rijdt. Zodra een medewerker aan een werf stopt, worden meteen alle inzittenden van het voertuig geregistreerd voor CheckinATwork bij de RSZ. Op het einde van de dag weet de klant perfect wie op welke werf heeft gewerkt, hoelang ze onderweg zijn geweest en hoeveel kilometers ze afgelegd hebben.

 Van Den Broeck Bouwmaterialen

Profiel 

Bouwmaterialen Van den Broeck, met hoofdzetel in Hamme en filialen in Belsele en Stekene, is een leverancier voor kwalitatieve bouwmaterialen, stortklaar beton, daken, en gevelbekleding. Zowel de doe-het-zelver als de professional kan er terecht voor een nieuwbouw- of renovatieproject.

De uitdaging

De klant wilde van leverancier veranderen en vroeg ons de overname van reeds geïnstalleerde systemen te regelen, en een uitbreiding te installeren met Garmin navigatietoestellen, gekoppeld aan Track en Trace systeem.

De oplossing

21 toestellen werden uitgebouwd, geformatteerd en compleet opnieuw geprogrammeerd. Elke unit werd afzonderlijk getest. De installaties werden compleet opnieuw uitgevoerd, met aansluiting van de Garmintoestellen. Dankzij de Garmin is er nu een bi-directionele communicatie tussen dispatch en chauffeur. De dispatch kan eveneens taken versturen om de vrachtwagens aan te sturen.
 

Contacteren

Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail