All-Connects


Katoennatie


Profiel 

Katoen Natie werd opgericht in 1854 als coöperatie in de haven van Antwerpen en oefende oorspronkelijk typische activiteiten van een havenkapitein of kaaimeester: de opvang en behandeling van goederen in de haven, in het bijzonder katoen - vandaar de 'Katoen' in de naam - en andere grondstoffen zoals jute, koffie, cacao, wol, rubber en aluminium.

Het bedrijf heeft zeven operatie-eenheden: petrochemie, industriële producten en producten uit de auto-industrie, fijne chemische producten of specialiteiten, projecten en engineering, havenoperaties, consumptiegoederen en general cargo en commodities. Deze operatie-eenheden zijn gevestigd in Europa, Azië, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika.

De uitdaging

Als teambuilding event organiseerde Katoennatie een dropping in de Ardennen voor 32 groepen met telkens +/- 20 personen. Om de deelnemers te kunnen volgen tijdens hun nachtelijke zoektocht naar de eindstreep, en om de catering en de bivak te kunnen coördineren, vroegen ze of ze een Track & Trace systeem konden huren.

De oplossing

Speciaal voor evenementen, of tijdelijk gebruik voor een vakantie, extra voertuigen, ... heeft All-Connects een professioneel Track & Trace systeem beschikbaar dat zonder aankoopverplichting voor een korte termijn gehuurd tegen een vaste forfaitaire kost kan worden. Het is een toestel met interne accu (geen installatie vereist) en dankzij de zeer performante GPS antenne is het gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Katoennatie kon zo de verschillende teams volledig live volgen. Dankzij geoffence zones werden de bivak en foodstands verwittigd van naderende teams zodat ze alles in gereedheid konden brengen. Na afloop kon de organisatie alle resultaten in een vergelijkend overzicht bekijken en zo de winnaars bekend maken.

 

 
 

Contacteren

Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail