All-Connects

Kontich, 24 januari 2020 – Tijdens een VTM-nieuwsuitzending konden we het verhaal van Sien Daniëls en Jef Leys volgen. Zij brengen hun huwelijksreis in -40°C door, en dat in een Citroën 2CV. Dankzij een All-Connects tracker kunnen familie en vrienden hen gedurende de hele reis volgen.

 

Eerder deze week kon je op nieuwszender VTM het verhaal van Sien Daniëls en Jef Leys volgen. Geen vakantie naar de zon voor hen, integendeel. Maandag 27 januari 2020 vertrekken ze in hun felgroene Citoën 2CV op huwelijksreis naar de Noordkaap samen met een groep andere 2CV-bestuurders.

Zaakvoerder van All-Connects Philippe Minne deed zelf jarenlang mee met races in zijn 2CV. “Toen ik het verhaal van Sien en Jef hoorde, werd ik meteen teruggebracht naar mijn eigen racedagen. Een tijd waar ik vol nostalgie naar terugkijk.”Het koppel moet een grote afstand afleggen, in een omgevingstemperatuur die zowel zijzelf als de wagen nog nooit hebben moeten trotseren.

Voor het thuisfront zal deze reis ook een heel avontuur zijn. “We kunnen ons inbeelden dat het thuisfront hun tijdens deze reis wil kunnen volgen en dus namen we meteen contact op met Sien en Jef. Wij boden hen aan om een WiFiworld in hun 2CV te plaatsen, zodat hun locatie steeds bekend is.” zegt Philippe. “Met een inlog op ons platform kunnen ze op elk moment van de dag kijken tot waar Sien en Jef al zijn geraakt.”. De reis zelf start met een rit naar Duitsland, waar ze per boot naar Ruutana in Finland varen. Van daaruit start de rit naar de Noordkaap.

We wensen Sien en Jef heel veel succes en warme groeten toe!

     

Sien Daniëls en Jef Leys bij hun felgroene Citroën 2CV met de WIFI.world tracker in de hand 
 

Wil je Sien en Jef ook meevolgen tijdens hun reis?
 

 

 


         

Contacteren

Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail
Telefoon