All-Connects

TT Alarmen Autodiefstal

TT-alarmen voor inbraakbeveiliging in donkere wintermaanden


In vergelijking met de zomerperiode vinden er in de wintermaanden beduidend meer autodiefstallen plaats. Een TT-alarm helpt je bij het lokaliseren van je voertuig en kan vaak zelfs diefstal voorkomen. Lees alles over de verschillende soorten TT-alarmen en de werking ervan in deze blog!


Autobeveiliging in de wintermaanden

De statistieken liegen er niet om: in de winter worden er beduidend meer auto’s gestolen dan in de zomer. Criminelen maken immers gebruik van hun natuurlijke bondgenoot: de nacht. Wanneer de dagen korten, stijgt het aantal inbraken en autodiefstallen.


Is je wagen gestolen? Naarmate de tijd vordert, verkleint de kans dat je wagen nog teruggevonden wordt. Koos je er echter voor om een TT-alarm van All-Connects in je voertuig te installeren? Super! De ingebouwde tracker meet continu en in realtime de exacte locatie van je voertuig en stuurt deze informatie door. Afhankelijk van het type TT-alarm, kan er ook verhinderd worden dat de dief de wagen kan herstarten en wegrijden.


Bij het installeren van een TT-alarm is het belangrijk dat je er op let dat dit steeds d oor een INCERT gekeurd bedrijf wordt uitgevoerd. All-Connects beschikt over het INCERT-label, met certificaatnummer MB-0111. Wij zorgen voor deskundig advies over welk autoalarm past bij jouw noden, een professionele plaatsing én we leveren het vereiste bewijs voor de verzekeraar.


Welke oplossingen heeft All-Connects?
 

TT1 alarm

 • Basisalarm ‘tracking on demand’
 • Zonder bestuurdersherkenning
 • Zonder startblokkering


Dit autoalarm is een basissysteem. Wanneer de eigenaar of bestuurder vaststelt dat het voertuig is gestolen, kan hij de bewakingscentrale verwittigen waarmee hij een abonnementscontract heeft afgesloten.


TT2 alarm

 • Met automatische diefstalmelding
 • Met bestuurdersherkenning
 • Zonder startblokkering


Het TT2 alarm heeft als meerwaarde dat de bewakingscentrale automatisch op de hoogte wordt gebracht, zonder tussenkomst van de eigenaar of bestuurder. De procedure van track & trace wordt zo sneller opgestart.


TT3 alarm

 • Zonder automatische diefstalmelding
 • Zonder bestuurdersherkenning
 • Met startblokkering


Ook het TT3 alarm heeft dezelfde functionaliteiten als het TT1 alarm, met de toegevoegde waarde van startblokkering. Zodra de dief de motor stillegt, immobiliseert het systeem de wagen. Herstarten is dus niet meer mogelijk. De wagen blijft waar hij staat.


TT4 alarm

 • Hoogste beveiligingsgraad
 • Met bestuurdersherkenning
 • Met startblokkering


Alle functionaliteiten van de vorige alarmen zijn bij het TT4-alarm inbegrepen. Van automatische melding aan de alarmcentrale en bestuurdersherkenning tot startblokkering van het voertuig na stilstand.


Voordelen TT-alarmen

 • Je bent meteen op de hoogte van de diefstal
 • Je voertuigen en materieel zijn goed beschermd
 • Je voldoet aan de voorwaarden voor een autoverzekering
 • Je krijgt tijdig een verwittiging voor een onderhoud, keuring of bandenwissel


Combinatie met VV3 alarm

Onze TT-alarmen met track & trace worden geactiveerd doordat er een verandering komt in de positie van het voertuig. Met andere woorden: van zodra het voertuig in beweging komt, gaat er een alarm af en krijg jij een notificatie. Dat is handig, maar als de dief een ruit inslaat en je bezittingen uit de wagen steelt, zal je helaas niet verwittigd worden.


Een VV3-alarm reageert daarentegen onmiddellijk wanneer er inbraak wordt geregistreerd. De combinatie van een VV3-alarm met een track & trace systeem is daarom de ideale combinatie om je voertuigen te beveiligen.


Connect met ons

Heb je interesse in een TT-alarm van All-Connects? Wij werken steeds op maat van de klant. Daarom overlopen we graag met jou al je noden en wensen in een gratis en vrijblijvende brainstormsessie. Je kan hier makkelijk met ons contact opnemen. 


 
Contacteren

Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail