All-Connects

Checkinatwork aanwezigheidsregistratie

Aanwezigheidsregistratie: controleer werknemers met checkinatwork


In de bouwsector is aanwezigheidsregistratie verplicht op werven waar werken worden uitgevoerd voor een totaalinvestering vanaf 500.000 euro. Deze werfregistratie houdt in dat alle werknemers geregistreerd moeten worden bij de RSZ vóór aanvang van de werkdag. Dat kan zeer eenvoudig dankzij de Checkin@work-oplossing van All-Connects.

 

Aanwezigheidsregistratie bouw: wat is het precies?

De overheid stelt de website van Checkin@work ter beschikking waar ofwel werkgevers hun werkkrachten registreren, of waar de werknemers dat zelf doen.


Zo wil de overheid sociale fraude en oneerlijke concurrentie aan banden leggen. Maar ook ligt de maatregel in lijn met de wet op veiligheid en gezondheid op het werk. Bij gevaarlijke situaties is het dankzij de aanwezigheidsregistratie altijd duidelijk wie precies op de werf aanwezig is.
 

Toch is dat hele proces erg tijdrovend voor bedrijven. Met de oplossing van All-Connects kan dat proces flink versneld worden en gebeurt de aanwezigheidsregistratie automatisch, snel en vlekkeloos. Zo hoef je je als manager geen zorgen meer te maken over fouten of misbruik. 

 

Hoe werken de checkin@work-oplossingen van All-Connects?

Om in orde te zijn met de registratie van werknemers bij de RSZ, biedt All-Connects drie manieren aan waarvan werkgevers gebruik kunnen maken:
 

 1. Rechtstreeks via ons LIVE.connects-platform op desktop, waar de aanwezigen ingevoerd kunnen worden.
 2. Via de mobiele app van ons LIVE.connects-platform. De registratie kan door de werkgever gebeuren of door aangeduide werknemers die de verantwoordelijkheid dragen.
 3. Via decheckin@work prikklok(en)die aan het begin van de werf geplaatst worden.


Een prikklok alleen belet niet dat onbevoegden je werf betreden. Daarom is er de tourniquetoplossing, die ervoor zorgt dat je zonder registratie bij de prikklok of bij een foutmelding de werf niet kan betreden. Op die manier ben je zeker dat alleen geautoriseerd personeel de werf kan betreden.

 

Voordelen checkin@work van All-Connects

 • Automatische en digitale aanwezigheidsregistratie
 • Snelle, efficiënte check-in op een grote bouwwerf
 • Beperkte wachttijd voor controle personeelsgegevens
 • Alle bestaande identificatiemogelijkheden kunnen geïntegreerd worden - je kiest zelf via welke manier(en) je werknemers inchecken
 • Mogelijkheid om aan te sluiten op tourniquet en draaipoorten
   

Deze badgesystemen zijn compatibel met checkin@work van All-Connects

 • Construbadge
 • Tobelisa
 • RFID
 • Viloc
 • Identiteitskaart
 • Limosa

 •  

Connect met ons

Heb je interesse in checkinatwork voor jouw bedrijf? All-Connects werkt steeds op maat van de klant. Daarom overlopen we graag met jou al je noden en wensen in een gratis en vrijblijvende brainstormsessie. Je kan hier makkelijk met ons contact opnemen. 


 
Contacteren

Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail