De juiste specialist voor de juiste taak

Een compact team werkt kostenverlagend

Persoonlijk maatwerk met 1 aanspreekpunt


In de bouwsector is Aanwezigheidsregistratie verplicht op werven met een totaalinvestering vanaf 500.000 euro. Deze werfregistratie houdt in dat de werkgever alle werknemers moet registreren bij de RSZ. De Checkin@Work app van All-Connects is daarvoor de ideale oplossing.

 

Aanwezigheidsregistratie bouw: hoe zit het precies?

Om sociale fraude uit te sluiten, heeft de overheid een website ter beschikking gesteld waarop je als werkgever bouwprojecten moet registreren. Ook je werknemers horen zich iedere werkdag te registreren op die website. Deze verplichte werfregistratie is bijgevolg erg tijdrovend en vraagt heel wat middelen.

Om die reden heeft All-Connects de Checkin@Work-oplossing in het leven geroepen. Zo kan jouw bedrijf aan de Aanwezigheidsverplichting voldoen zonder fouten, misbruik of onnodige controles.

 

Hoe werkt de Checkin@Work app van All-Connects?

All-Connects plaatst – naargelang de grootte van de bouwwerf – één of meerdere Checkin@Work-prikklokken aan de toegangspoort(en) van het terrein.

Iedere werkkracht identificeert zich aan het toegangscontrolesysteem bij aanvang van de job.

De Aanwezigheidsregistratie gebeurt op de prikklok aan de hand van de identiteitskaart, bedrijfsbadge, Limosa, Dallas, Construbadge, LISA-badge of RFID-badge van de werknemer.

De toegangscontrole software geeft automatisch alle gegevens digitaal door aan de nodige instanties, waardoor jij zonder zorgen voldoet aan alle verplichtingen.

Ook heeft All-Connects de tourniquetoplossing, die ervoor zorgt dat je zonder registratie bij de prikklok of bij een foutmelding de werf niet kan betreden. Zo ben je zeker dat alleen geautoriseerd personeel de werf kan betreden.

 

Voordelen Checkin@Work van All-Connects

  • Automatische en digitale aanwezigheidsregistratie
  • Snelle, efficiënte check-in op een grote bouwwerf
  • Beperkte wachttijd voor controle personeelsgegevens
  • Alle bestaande identificatiemogelijkheden kunnen geïntegreerd worden. Je kiest zelf via welke manier(en) je werknemers inchecken
  • Mogelijkheid om aan te sluiten op tourniquet en draaipoorten

 

Connect met ons

Heb je interesse in Checkin@Work voor jouw bedrijf? All-Connects werkt steeds op maat van de klant. Daarom overlopen we graag met jou al je noden en wensen in een gratis en vrijblijvende brainstormsessie.

Contacteer ons!

 

Demo aanvragen!

Benieuwd? We geven u graag meer uitleg of een demonstratie. Laat hieronder uw gegevens achter en we contacteren u spoedig.

Je naam
Je e-mailadres
Je telefoonnummer

tevredenheid is een zekerheid

"Door de track-and-trace-oplossing van All-Connects hebben we nu een perfect overzicht van onze medewerkers en hun dagelijkse routes. Zo kunnen we efficiënter werken."

Els Verhaegen FLEET MANAGER

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren."

Johan Lockefeer TERMINAL MANAGER