App ontwikkeld vanuit relevante praktijkervaring

Marktleider in AGR mesttransportregistratie

Betrouwbare service, en we werken met vertrouwde lokale partners


Jij weet als eerste wanneer onze AGR-app klaar is! 

Zoals je vast al weet moet vanaf 1 juli 2020 - en nu uitgesteld naar 1 augustus 2020 - het vervoer met een burenregeling van vloeibare dierlijke mest naar landbouwers met percelen in gebiedstype 2 of 3 altijd gebeuren met een AGR-GPS app. Sinds enkele weken kan je je dan ook registreren om op de hoogte te blijven van de lancering van onze AGR-GPS app voor burenregeling. We zijn dan ook blij om te melden dat de ontwikkeling van de app in de laatste spurt naar de finishlijn is. 

Mesttransport uitvoeren in 4 makkelijke stappen! 

Gebruik de AGR-GPS-app in slechts 4 eenvoudige stappen! Bestel de app zodra je van ons bericht krijgt dat hij beschikbaar is. Wij sturen je de login gegevens toe en je kan aan de slag!

Help je collega's!

Jij registreerde je al? Geweldig! Help ook andere mesttransporteurs die via burenregeling werken, en deel deze informatie met hen! Kopieer deze link (https://www.all-connects.be/nl/lp/agr-gps-app) en deel deze op je Facebook, LinkedIn of per mail!

Teken nu in!

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer de nieuwe app beschikbaar is? Registreer je gratis en krijg als eerste toegang tot de app!


tevredenheid is een zekerheid

"Het is echt overzichtelijk. Bij een ander systeem moest ik echt goed kijken wat ik moest doen, en hier is het enkele keren duwen en je kan weer verder"

De Bruyne Agro ASSENEDE
gebruikt de AGR-GPS tablet van All-Connects

 

"Dat marcheert altijd. We zijn er wreed content van"

Lavens Joel KONTICH
gebruikt de AGR-GPS tablet van All-Connects

"Op werkgroepvergaderingen kom je in contact met collega's, en dan hoor je heel veel positieve reacties. Nu blijkt het voor zowel onze chauffeurs als voor mij inderdaad een goede beslissing"

HAVA KAPRIJKE
is overgestapt en gebruikt nu de AGR-GPS tablet van All-Connects