NU AAN €60 ALL-IN

Werkt met eigen smartphone

Geen hardware nodig

Check of je de APP nodig hebt


Mesttransport uitvoeren in 4 makkelijke stappen! 

Gebruik de AGR-app in slechts 4 eenvoudige stappen! Bestel de app via het bestelformulier op deze pagina. Wij sturen je de login gegevens toe en je kan aan de slag!

Hoe verloopt het nu praktisch? 

Je selecteert All-Connects als leverancier voor de AGR-APP burenregeling en bestelt je abonnement via het bestelformulier op deze pagina. Wij gaan dan direct aan de slag om je bestelling met jou op te volgen, en ondertussen kan jij alvast je AGR nummer aanvragen bij de Mestbank.  Als de nieuwe app live gaat, krijg jij de logingegevens en praktische info toegestuurd en kan je direct starten.

 

Wie moet verplicht van deze app gebruik maken? 

De nieuwe app moet je gebruiken als je een landbouwer bent met percelen in gebiedstype 2 of 3. Om aan deze verplichting te voldoen, moet de partij die de mest vervoert, dat is altijder de aanbieder of afnemer van de mest, gebruikmaken van een AGR-app. De aanbieder en de afnemer van de burenregeling moeten goede afspraken maken wie de mest vervoert en wie dus in de toekomst gebruik moet maken van de AGR-app.

Wat doet deze app? 

Via de app op jouw smart phone of tablet zal je alle mesttransporten via enkele eenvoudige handelingen rechtstreeks kunnen doorgeven aan de mestbank. Jouw AGR-gegevens worden opgeslagen in de AGR-app en via mobiele data of een andere beschikbare dataverbinding doorgestuurd naar onze beveiligde server. Van daaruit worden de data doorgestuurd naar de centrale server bij de Mestbank. Nadat de Mestbank de gegevens heeft ontvangen, wordt het bericht gecontroleerd en wordt een succes- of errorcode teruggestuurd. 

 

Hoe werkt de AGR-app van All-Connects?

Telkens de vervoerder (aanbieder of afnemer) meststoffen laadt, start een nieuwe mesttransportcyclus. Een correcte invoer van je mesttransport gebeurt als volgt:

 • Als vervoerder open je de app en start je een mesttransportcyclus bij het laden van mest. Dat doe je als volgt:
  • Je vult het nummer van de burenregeling in de app in
  • Je geeft het laadbericht door. Dat laadbericht moet je ingeven op het moment dat je stilstaat op de exacte laadplaats en voordat je begint te laden
 • Tijdens het transport stuurt de AGR-GPS-app om de 5 minuten een automatisch tussenbericht over de tussentijdse positie
 • Als je aankomt op het perceel waarvoor de mest bestemd is, voer je voordat je begint te lossen een losbericht in. Als de mest bestemd is voor verschillende percelen, voer je op elk perceel voordat jebegint te lossen een losbericht in.
 • Nadat de volledige vracht is gelost op het laatste perceel, voer je vlak voordat jedat perceel verlaat een definitief losbericht in (met indicatie dat het om de laatste losplaats gaat). Dat is het einde van de mesttransportcyclus.
   

Voordelen van AGR-app voor mesttransport?

 • gebruiksvriendelijk menu met duidelijke iconen
 • automatische controle van burenregeling-nummer met indien nodig een foutmelding
 • betrouwbare service, met lokale partners

 

Speel op zeker en bestel onze app aan slechts 60€ per bedrijf per jaar!

Ben jij als landbouwer verplicht om vanaf 1 augustus een AGR-GPS app te gebruiken? De AGR-APP van All-Connects is nu beschikbaar! Bestellen doe je door in ons formulier je gegevens achter te laten. Wij contacteren je dan om je bestelling verder op te volgen.

 

Vraag onze lokale partner meer informatie of bestel rechtstreeks bij hem:

 
IDE SERVICE |Meulebekestraat 68 | Pittem |051 46 66 18 |BESTEL
 

Bestel nu!


tevredenheid is een zekerheid

"Het is echt overzichtelijk. Bij een ander systeem moest ik echt goed kijken wat ik moest doen, en hier is het enkele keren duwen en je kan weer verder"

De Bruyne Agro ASSENEDE
gebruikt de AGR-GPS tablet van All-Connects

 

"Dat marcheert altijd. We zijn er wreed content van"

Lavens Joel KONTICH
gebruikt de AGR-GPS tablet van All-Connects

"Op werkgroepvergaderingen kom je in contact met collega's, en dan hoor je heel veel positieve reacties. Nu blijkt het voor zowel onze chauffeurs als voor mij inderdaad een goede beslissing"

HAVA KAPRIJKE
is overgestapt en gebruikt nu de AGR-GPS tablet van All-Connects