NU AAN € 59,-

Werkt met eigen smartphone

Geen hardware nodig

Check of je de APP nodig hebt


Bestel nu!

AGR-GPS APP BURENREGELING

 

Wie moet verplicht van deze app gebruik maken? 

De nieuwe app moet je gebruiken als je een landbouwer bent met percelen in gebiedstype 2 of 3. Om aan deze verplichting te voldoen, moet de partij die de mest vervoert, dat is altijder de aanbieder of afnemer van de mest, gebruikmaken van een AGR-app. De aanbieder en de afnemer van de burenregeling moeten goede afspraken maken wie de mest vervoert en wie dus in de toekomst gebruik moet maken van de AGR-app.

 

Wat doet deze AGR-GPS app? 

Via de app op jouw smart phone of tablet zal je alle mesttransporten via enkele eenvoudige handelingen rechtstreeks kunnen doorgeven aan de mestbank. Jouw AGR-gegevens worden opgeslagen in de AGR-app en via mobiele data of een andere beschikbare dataverbinding doorgestuurd naar onze beveiligde server. Van daaruit worden de data doorgestuurd naar de centrale server bij de Mestbank. Nadat de Mestbank de gegevens heeft ontvangen, wordt het bericht gecontroleerd en wordt een succes- of errorcode teruggestuurd. 
 

 


Bij All-Connects hebben we, zoals we al 20 jaar doen met de ontwikkeling van onze softwareproducten, bewust de nodige testtijd genomen zodat we zeker zijn dat we een betrouwbare app kunnen aanbieden, die doet wat moet en zoveel mogelijk flexibiliteit en gebruiksgemak geeft.  

Onze helpdesk is ondertussen legendarisch bij gebruikers van AGR-GPS systemen voor mestvervoer. Het is niet altijd evident is om nieuwe technologie te gebruiken, en de richtlijnen van de VLM correct op te volgen. Onze medewerkers zijn getraind om je zo snel en goed mogelijk te begeleiden en je vragen te beantwoorden. Tijdens het mestseizoen houden  we ons 24/7 voor onze klanten beschikbaar, dus ook buiten de kantooruren en in het weekend.

 

 


app geschikt voorIEDEREEN

De app is zo slim gemaakt dat iedereen er direct mee aan de slag kan. De chauffeur hoeft zelf niets in te tikken: je volgt de instructies, selecteert een voertuig, aanhanger en contract, en drukt op START/LADEN. De kans op fouten en boetes is dankzij deze aanpak nihil. En zoals we allemaal weten, weegt de boete veel zwaarder door dan de prijs van de app.

100% foutenvrij kunnen werken 

We hebben een intelligente app gebouwd die ervoor zorgt dat je geen fouten kan maken bij de registratie. De app begeleidt de chauffeur tijdens de mestrit van start tot einde, met keuzemenus en automatische meldingen. AGR nummers, nummerplaten, of burenregelingcontracten kunnen enkel in de desktopapplicatie gewijzigd worden. Zo behoud je zelf de nodige controle, want een fout is snel gebeurd, en kan leiden tot een hoge boete.

VEREENVOUDIGDEadministratie

Op je PC kan je zelf alle administratieve wijzigingen doorvoeren zoals voertuigen, contracten, en aanhangers aanmaken, ook tijdens het weekend. Tot 12 maanden terug wordt elke mestrit/transport in een duidelijk overzicht en op een grote kaart weergegeven. 

Mesttransport uitvoeren met de AGR-GPS app in 4 makkelijke stappen! 

De AGR-GPS app is gemakkelijk te gebruiken! Bestel de app via het bestelformulier op deze pagina. Wij sturen je de login gegevens toe en je kan direct aan de slag!kies voor ZEKERE KWALITEIT

We hebben in samenspraak met VLM bewust gekozen voor een jaarabonnementsformule, om de administratie tot een minimum te beperken. 59 euro (excl. btw) is dan ook een correcte prijs om ervoor te zorgen dat zorgenloos kan blijven werken, zonder vrees voor een hoge boete. En de full-option customer service is sowieso inbegrepen.

Marktleider sinds 2008

We zijn een Vlaams familiebedrijf dat 12 jaar ervaring heeft opgebouwd in AGR-GPS. We staan erom bekend dat we de meest foutloze, gebruiksvriendelijke apps ontwikkelen. We weten waarover we spreken, en onze klanten kunnen dit beamen. Wat voor jou een verplichting is, maken we waterdicht, zodat je geen tijd verspilt aan onnodige administratie of oplossen van problemen.

Basisfuncties van alle apps

De drie AGR-GPS apps die op vraag van VLM werden ontwikkeld, voldoen allemaal aan de basisvereisten opgelegd door de mestbank: elke app is goedgekeurd, je privacy en GPS-locatie worden 100% beveiligd, en VLM kan je enkel volgen tijdens de duur van de mestrit. Je krijgt trouwens met 1 abonnement 3 logins, en je kan een onbeperkt aantal burenregelingcontracten, voertuigen en chauffeurs ingeven.

Hoe verloopt het nu praktisch? 

Je selecteert All-Connects als leverancier voor de AGR-APP burenregeling en bestelt je abonnement via het bestelformulier op deze pagina. Wij gaan dan direct aan de slag om je bestelling met jou op te volgen, en ondertussen kan jij de burenregelingscontracten aanvragen bij de Mestbank. We bezorgen je de logingegevens en praktische info om op de website www.app.agrapp.be de chauffeurs, burenregelingcontracten en mestvoertuigen aan te maken.

Hoe werkt de AGR-app van All-Connects?

 

Telkens de vervoerder (aanbieder of afnemer) meststoffen laadt, start een nieuwe mesttransportcyclus. Een correcte invoer van je mesttransport gebeurt als volgt:

 

  1. als chauffeur open je de app en start je een mesttransportcyclus bij het laden van mest.
  2. Tijdens het transport stuurt de AGR-GPS-app om de 5 minuten een automatisch tussenbericht over de tussentijdse positie
  3. Als je aankomt op het perceel waarvoor de mest bestemd is, voer je voordat je begint te lossen een losbericht in. Als de mest bestemd is voor verschillende percelen, voer je op elk perceel voordat je begint te lossen een losbericht in.
  4. Nadat de volledige vracht is gelost op het laatste perceel, voer je vlak voordat jedat perceel verlaat een definitief losbericht in (met indicatie dat het om de laatste losplaats gaat). Dat is het einde van de mesttransportcyclus.
 
 
Wil je zeker zijn dat je een goede AGR-GPS APP voor burenregeling aanschaft, die altijd werkt op het moment dat je ‘em nodig hebt? Kies dan voor de AGR-GPS app van All-Connects.  We zorgen voor 1 transparante basisformule, zodat je volledig zorgenloos kan blijven werken zoals het hoort. Want verloren tijd krijg je nooit terugverdiend, toch?

 

Speel op zeker en bestel onze app aan slechts 59€ per bedrijf per jaar!

 
Ben jij als landbouwer verplicht om vanaf 1 augustus een AGR-GPS app te gebruiken? De AGR-APP van All-Connects is nu beschikbaar! Bestellen doe je door het formulier op deze pagina in te vullen. We bezorgen dan je logingegevens zo snel mogelijk. Vergeet zeker niet je AGR nummer in te vullen of ons snel te bezorgen. We hebben dit nummer nodig om je bestelling te vervolledigen.

 

Vraag onze lokale partner meer informatie of bestel rechtstreeks bij hem:

 
IDE SERVICE |Meulebekestraat 68 | Pittem |051 46 66 18 |BESTEL
 

tevredenheid is een zekerheid

"Werkt vlot en reageert snel. Groot pluspunt is dat je op een PC alles kan klaarzetten. Dat werkt efficïent en zo heb je minder fouten, denk ik"

Pieter-Jan Hermie ADEGEM
gebruikt de AGR-GPS app van All-Connects

 

"Dat marcheert altijd. We zijn er wreed content van"

Lavens Joel KONTICH
gebruikt de AGR-GPS tablet van All-Connects

"Op werkgroepvergaderingen kom je in contact met collega's, en dan hoor je heel veel positieve reacties. Nu blijkt het voor zowel onze chauffeurs als voor mij inderdaad een goede beslissing"

HAVA KAPRIJKE
is overgestapt en gebruikt nu de AGR-GPS tablet van All-Connects

"Het is echt overzichtelijk. Bij een ander systeem moest ik echt goed kijken wat ik moest doen, en hier is het enkele keren duwen en je kan weer verder"

De Bruyne Agro ASSENEDE
gebruikt de AGR-GPS tablet van All-Connects