De juiste specialist voor de juiste taak

Een compact team werkt kostenverlagend

Persoonlijk maatwerk met 1 aanspreekpunt


Zoek je een AGR-GPS-systeem? Bij het transport van mest hoort ieder vervoermiddel voortaan te beschikken over een systeem met telematics tracking. All-Connects heeft voor jou de ideale oplossing.

 

Wat houdt de AGR-GPS-wetgeving precies in?

Al jouw transportmiddelen voor het vervoer van dierlijke mest of andere meststoffen horen sinds 1 januari 2012 te beschikken over een AGR-GPS-tracker. Deze telematics tracker moet deel uitmaken van een overkoepelend AGR-GPS-systeem. De opgevangen signalen worden zo in realtime naar de Mestbank gestuurd. Ook je erkende opleggers of aanhangwagens moeten voorzien zijn van een sensor, die aangeeft met welke laadruimte het mesttransport plaatsvindt.

 

 

Hoe werkt de AGR-GPS-oplossing van All-Connects?

Ieder transport gebeurt met een mestafzetdocument (MAD-document) of een EVOA-document. Bij de start van het transport moet de chauffeur via een tablet het nummer van het MAD- of EVOA-document invoeren in het AGR-GPS-systeem van All-Connects.

Zodra de chauffeur stilstaat op de exacte laadplaats en nog vóór de lading plaatsvindt, hoort hij in het AGR-GPS-systeem een laadbericht in te geven. Staat hij stil op de losplaats? Dan moet hij nog voor de lossing een losbericht ingeven.

Zijn er meerdere loslocaties? Dan dient de chauffeur op iedere locatie een losbericht door te geven aan het systeem. Wanneer de lading volledig gelost is, moet de chauffeur een definitief losbericht sturen nog voor het vertrek op de laatste losplaats.

De telematics-gps geeft tijdens het transport bovendien om de 15 kilometer een automatisch bericht door over de tussentijdse locatie van het transportmiddel.

 

Voordelen AGR-GPS van All-Connects

  • Hoogkwalitatieve, stoot- en waterbestendige tablet
  • Gebruiksvriendelijk menu met duidelijke iconen
  • Automatische controle van MAD-nummer met indien nodig een foutmelding
  • GPS/GPRS-dakantenne voor betrouwbare ontvangst
  • Draadloze identificatiesensor

 

Connect met ons

Heb je interesse in het AGR-GPS-systeem van All-Connects voor jouw bedrijf? All-Connects werkt steeds op maat van de klant. Daarom overlopen we graag met jou al je noden en wensen in een gratis en vrijblijvende brainstormsessie.

Contacteer ons!

 

Demo aanvragen!

Benieuwd? We geven u graag meer uitleg of een demonstratie. Laat hieronder uw gegevens achter en we contacteren u spoedig.

Je naam
Je e-mailadres
Je telefoonnummer

tevredenheid is een zekerheid

"Door de track-and-trace-oplossing van All-Connects hebben we nu een perfect overzicht van onze medewerkers en hun dagelijkse routes. Zo kunnen we efficiënter werken."

Els Verhaegen FLEET MANAGER

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren."

Johan Lockefeer TERMINAL MANAGER