GPS systeem

De juiste specialist voor de juiste taak

Een compact team werkt kostenverlagend

Persoonlijk maatwerk met 1 aanspreekpunt


Voorkomen is beter dan genezen, toch? Soms moet je een chauffeur tegen zichzelf beschermen om de veiligheid van de passagiers én andere weggebruikers te waarborgen.

 

Hoe kan een alcoholslot een leven redden?

Vanaf 1 juli zullen bestuurders die betrapt worden met een alcoholgehalte van 1,8 promille of meer, verplicht een alcoholslot moeten laten installeren in hun wagen. Voor recidivisten is dat bij een alcoholgehalte van 1,2 promille of meer.

Een alcoholgehalte van 1,8 promille komt overeen met 8 tot 10 glazen alcohol op een korte periode van 2 uur. Mensen met een alcoholgehalte van 1,5 promille of meer hebben zowat 200 keer meer kans om te sterven in een ongeval dan zij die nuchter zijn, aldus VIAS. Elk jaar lopen zowat 50.000 bestuurders tegen de lamp voor alcohol achter het stuur, van wie 21 procent boven de 1,8 promille blaast. Dat betekent dat 10.000 bestuurders een alcoholslot opgelegd zouden kunnen krijgen.

Ons alcoholslot is 100% betrouwbaar en transparant in gebruik: te veel is teveel! Met het vast gemonteerde toestel kan niet geknoeid worden. Het toestel meet het alcoholgehalte van de adem en verhindert het starten indien de ingestelde limiet overschreden wordt.

Voordelen van een alcoholslot

  • vermindert het aantal doden door ongelukken waar alcohol in het spel is
  • zorgt voor gemoedsrust bij familie en vrienden van een zware drinker
  • een alcoholslot vermindert de kans op recidive met minstens 75% (bron VIAS)

 

 

Connect met ons

Heb je interesse in een alcoholslot van All-Connects? 

Contacteer ons!

 

Demo aanvragen!

Benieuwd? We geven u graag meer uitleg of een demonstratie. Laat hieronder uw gegevens achter en we contacteren u spoedig.

Je naam
Je e-mailadres
Je telefoonnummer

tevredenheid is een zekerheid

"Door de track-and-trace-oplossing van All-Connects hebben we nu een perfect overzicht van onze medewerkers en hun dagelijkse routes. Zo kunnen we efficiënter werken."

Els Verhaegen FLEET MANAGER

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren."

Johan Lockefeer TERMINAL MANAGER