Brandstofverbruik verminderen

De juiste specialist voor de juiste taak

Een compact team werkt kostenverlagend

Persoonlijk maatwerk met 1 aanspreekpunt


Demo aanvragen!

Benieuwd? We geven u graag meer uitleg of een demonstratie. Laat hieronder uw gegevens achter en we contacteren u spoedig.

UW NAAM
UW E-MAIL
UW TELEFOONNUMMER

Heeft jouw bedrijf een groot aantal bedrijfsvoertuigen? Dan betaal jij je wellicht blauw aan brandstof. Dankzij de ECO Drive-oplossing van All-Connects kan jij het brandstofverbruik berekenen en aanzienlijk doen dalen.

 

Waarom een brandstofverbruik app?

Tot voor kort had je maar weinig vat op het brandstofverbruik van je onderneming. Je kon bedrijfsvoertuigen aankopen die zuinig in verbruik waren, maar je had geen controle over het rijgedrag van je werknemers.

Dat was vervelend, want de manier waarop je werknemers rijden heeftimpact op het totale brandstofverbruik. Denk maar aan:

  • vaak remmen,
  • snel optrekken,
  • hoog toerental kiezen,
  • of nooit op de motor remmen

 

Brandstofverbruik app

 

Hoe werkt de ECO Drive?

All-Connects maakt het voor jou technisch mogelijk om het rijgedrag van je chauffeurs tijdig bij te sturen. Hoe? Door een tracker in je bedrijfsvoertuigen te plaatsen.

Deze tracker geeft in realtime gedetailleerde informatie door over de prestaties van je voertuigen en chauffeurs. Fleet managers kunnen deze data bekijken in een brandstofverbruik app op hun smartphone, tablet of computer.

Het Eco-drive-systeem biedt jou de mogelijkheid om de rijstijl van je chauffeursnauwkeurig te controleren. Zo kan je bijvoorbeeld nagaan of je chauffeurs de maximumsnelheid hebben overschreden. Ook het schakelgedrag kan je analyseren. Je ziet perfect wie van je chauffeurs het minst zuinig rijdt.

Kortom: je kan alle gebeurtenissen nagaan die zich voordoen tijdens een rit met een van je wagens. Het Eco-drive-systeem kan de data over de rijstijl van je werknemers zelfs omzetten in veiligheidsscores.

 

Voordelen van ECO Drive

  • Je bespaart op brandstofverbruik en andere kosten gerelateerd aan de voertuigen
  • Je chauffeurs rijden bewuster en zuiniger
  • Het risico op ongevallen daalt drastisch
  • Je verzekeringspremie gaat mogelijk omlaag

 

Connect met ons

Heb je interesse in het ECO Drive-systeem van All-Connects voor jouw bedrijf? All-Connects werkt steeds op maat van de klant. Daarom overlopen we graag met jou al je noden en wensen in eengratis en vrijblijvende brainstormsessie. Je kan hier makkelijk met ons contact opnemen.

 


tevredenheid is een zekerheid

"Door de track-and-trace-oplossing van All-Connects hebben we nu een perfect overzicht van onze medewerkers en hun dagelijkse routes. Zo kunnen we efficiënter werken."

Els Verhaegen FLEET MANAGER

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren."

Johan Lockefeer TERMINAL MANAGER