Fleet tracking

De juiste specialist voor de juiste taak

Een compact team werkt kostenverlagend

Persoonlijk maatwerk met 1 aanspreekpunt


Met de Fleet software van All-Connects weten fleet managers in realtime de locatie van hun wagens. Bovendien kan je dankzij onze trackers onder meer het brandstofverbruik doen dalen, routes optimaliseren en de customer service verbeteren.

 

Wat is e-fleet management van All-Connects?

Locatie voertuigen

Met de fleet GPS oplossing van All-Connects rusten we ieder voertuig van je vloot uit met een tracker. Zo’n tracker stuurt in realtime rij-informatie naar een online applicatie, die fleet managers eenvoudig kunnen bekijken. Je kan dus proactief communiceren met je medewerkers en je wagenpark optimaal te beheren.

Rij- en rusttijden

De tracker registreert de rij- en rusttijden van je chauffeurs. Je ziet perfect wanneer ze pauze hebben gehouden, onderweg zijn geweest en welke route ze hebben genomen. Ook kan je hun rijgedrag analyseren. Onbetrouwbare en onveilige chauffeurs pik je er zo uit en kan je tijdig bijsturen.

Inzicht werkingskosten

Je krijgt inzicht in je werkingskosten. Je kan je routes optimaliseren, de productiviteit van je chauffeurs verhogen, de brandstofkosten drukken en de levensduur van je voertuigen verlengen.

Customerservice

Het fleet management-systeem volgt je voertuigen op de voet na, waardoor je kan nagaan waar een voertuig zich op een bepaald tijdstip bevindt. Je kan de exacte locatie van de vracht dus steeds doorgeven aan de desbetreffende klant.

Ook een geschil met een klant is zo opgelost. Je kan namelijk zwart op wit bewijzen dat je vrachtwagen wél tijdig op de plaats van afspraak was.

Verwittiging bij onderhoud, bandenwissel of oliecheck

Verder kan je de kans op een panne grotendeels uitsluiten. Het systeem verwittigt je automatisch wanneer een voertuig nood heeft aan een controle, bandenwissel, oliecheck en meer.

 

 

Welke functionaliteiten en voordelen heeft de wagenpark software?

  • GPS opvolging van de locatie van het wagenpark op één platform in realtime
  • Verbeterde customerservice
  • Optimalisering werkingskosten
  • Verhoogde veiligheid van fleet
  • Gebruiksvriendelijke interface

 

Connect met ons

Heb je interesse in wagenpark software van All-Connects voor jouw bedrijf? All-Connects werkt steeds op maat van de klant. Daarom overlopen we graag met jou al je noden en wensen in een gratis en vrijblijvende brainstormsessie.

Contacteer ons!

 

Demo aanvragen!

Benieuwd? We geven u graag meer uitleg of een demonstratie. Laat hieronder uw gegevens achter en we contacteren u spoedig.

Je naam
Je e-mailadres
Je telefoonnummer

tevredenheid is een zekerheid

"Door de track-and-trace-oplossing van All-Connects hebben we nu een perfect overzicht van onze medewerkers en hun dagelijkse routes. Zo kunnen we efficiënter werken."

Els Verhaegen FLEET MANAGER

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren."

Johan Lockefeer TERMINAL MANAGER