Geofence tracker

De juiste specialist voor de juiste taak

Een compact team werkt kostenverlagend

Persoonlijk maatwerk met 1 aanspreekpunt


Met Geofence Tracking van All-Connects kunnen bedrijven en particulieren hun eigendom en voertuigen beveiligen tegen diefstal. Bovendien biedt de Geofencing GPS ook mogelijkheden voor logistiek, jeugd- of bejaardenzorg en marketing.

 

Wat is Geofence software van All-Connects precies?

Met Geofencing mobile online baken je virtueel een geografisch gebied af door middel van GPS technologie. Overschrijden voertuigen, personen of voorwerpen de grenslijnen van het afgebakende gebied, dan word je automatisch op de hoogte gebracht.

 

Hoe werkt een Geofence Tracker?

Alle voorwerpen of voertuigen op je bedrijfsterrein krijgen een GPS-tracker. Deze tracker staat in verbinding met het overkoepelende Geofencing-systeem.

In het systeem heb je als eigenaar een straal ingesteld rondom een bepaalde zone of een virtueel hek geplaatst rond een terrein.

Zodra een voorwerp of voertuig met een tracker een grenslijn van het ‘Geofence’ overtreedt, genereert het systeem een automatische melding. Jij krijgt deze melding aan in de vorm van een sms of e-mail. Zo weet je in realtime wanneer een voertuig of voorwerp zich in of buiten de ingestelde zone bevindt.

 

 

Welke functionaliteiten heeft een Geofence app?

Veiligheid & diefstal

Je behoudt te allen tijde overzicht en controle over je eigendommen. Omdat Geofencing in realtime werkt, kan je in het geval van diefstal snel handelen en onmiddellijk de politie verwittigen.

Geofencing fleet management

Bedrijven gebruiken Geofencing vaak om te controleren of hun vrachtwagens niet afwijken van de vooropgestelde route. Dat heet dan ‘routefencing’.

Ook kunnen bedrijven tijd winnen bij het laden en lossen. Op het moment dat een truck zich in de zone van een los- of laadpunt begeeft, komt er een melding binnen.

Jeugd- of bejaardenzorg

Ouders krijgen van het systeem een berichtje als het kind het schoolplein verlaat. Je kan ook een melding ontvangen wanneer een bejaarde zich buiten de veilige en vertrouwde thuisomgeving begeeft.

Marketing

Als een potentiële klant in de zone van een winkelketen komt, krijgt die klant een pushbericht met reclame.

 

Connect met ons

Heb je interesse in een geofence tracker van All-Connects? All-Connects werkt steeds op maat van de klant. Daarom overlopen we graag met jou al je noden en wensen in een gratis en vrijblijvende brainstormsessie.

Gratis Demo

 

Demo aanvragen!

Benieuwd? We geven u graag meer uitleg of een demonstratie. Laat hieronder uw gegevens achter en we contacteren u spoedig.

Je naam
Je e-mailadres
Je telefoonnummer

tevredenheid is een zekerheid

"Door de track-and-trace-oplossing van All-Connects hebben we nu een perfect overzicht van onze medewerkers en hun dagelijkse routes. Zo kunnen we efficiënter werken."

Els Verhaegen FLEET MANAGER

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren."

Johan Lockefeer TERMINAL MANAGER