GPS systeem

De juiste specialist voor de juiste taak

Een compact team werkt kostenverlagend

Persoonlijk maatwerk met 1 aanspreekpunt


Dankzij het GPS volgsysteem van All-Connects weet je in één oogopslag waar je voertuigen, machines en medewerkers zich bevinden. Zo kan je onder meer eigendommen beveiligen, onkosten verminderen en meer overzicht krijgen.

 

Hoe werkt GPS tracking?

  1. Track & Trace werkt aan de hand van een GPS tracker die zich in een voertuig of voorwerp bevindt.
  2. Met de techniek van GPS tracks kan het toestel in realtime locatiegegevens verzamelen.
  3. Particulieren, fleet managers, directieleden of zaakvoerders zien vervolgens via een online-applicatie waar het voertuig of voorwerp zich precies bevindt.

 

 

Wat kan je doen met een GPS voertuigvolgsysteem van All-Connects?

Gps beveiliging

Het is mogelijk om je voertuigen of materieel te beveiligen met een GPS systeem auto. Met een GPS traceren slachtoffers makkelijk hun eigendom, waarna de politie kan worden verwittigd.

Onkosten verminderen

Een GPS logger geeft jou nuttige inzichten, waardoor je de mogelijkheid krijgt om de beste en kortste routes te selecteren. Zo bespaart jouw bedrijf ongetwijfeld op transport- en personeelskosten.

Ook kost het dankzij een track and trace-systeem minder om jouw bedrijfsvoertuigen te laten verzekeren.

Minder kans op ongevallen

Zaakvoerders of managers kunnen het rijgedrag van hun chauffeurs tot in detail analyseren. Bovendien kan je jouw werknemers ook zuiniger laten rijden.

Snelle interventies

Wil je klant dat je nog snel even een transport uitvoert? Dan kan je dankzij de tracker bekijken welk bedrijfsvoertuig het dichtstbij is. Zo ben je in staat om flexibel te handelen.

Raadpleging rittenhistoriek

Je weet precies wat er wanneer is gebeurd. Zo ontstaat er geen discussie meer over de activiteiten van de werknemer. Ook kan je bijgevolg klanten op de hoogte houden van de status van leveringen.

Begeleiding van je chauffeurs

Vanop afstand loods je de werknemer vlot doorheen het verkeer, waardoor hij sneller op de eindbestemming arriveert.

 

Connect met ons

Heb je interesse in een gps tracker van All-Connects? All-Connects werkt steeds op maat van de klant. Daarom overlopen we graag met jou al je noden en wensen in een gratis en vrijblijvende brainstormsessie.

Contacteer ons!

 

Demo aanvragen!

Benieuwd? We geven u graag meer uitleg of een demonstratie. Laat hieronder uw gegevens achter en we contacteren u spoedig.

Je naam
Je e-mailadres
Je telefoonnummer

tevredenheid is een zekerheid

"Door de track-and-trace-oplossing van All-Connects hebben we nu een perfect overzicht van onze medewerkers en hun dagelijkse routes. Zo kunnen we efficiënter werken."

Els Verhaegen FLEET MANAGER

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren."

Johan Lockefeer TERMINAL MANAGER