Kilometerregistratie auto

De juiste specialist voor de juiste taak

Een compact team werkt kostenverlagend

Persoonlijk maatwerk met 1 aanspreekpunt


Met de kilometerregistratie GPS en Bestuurdersidentificatie van All-Connects kan je perfect van iedere werknemer zakelijke kilometers bijhouden. Dankzij de kilometeradministratie weet je exact wie hoeveel kilometers met welk voertuig heeft gereden.

 

App Kilometerregistratie van All-Connects

Het Kilometeradministratie apparaat van All-Connects registreert alle kilometers die jouw werknemers met een bedrijfsvoertuig afleggen.

En daar stopt het niet. De werkgever kan op ieder moment de geregistreerde data in realtime of historisch bekijken via een applicatie op zijn smartphone of tablet.

De app kan onder meer ook de volgende zaken bijhouden:

  • wie met het voertuig heeft gereden
  • de volledige duur van de rit
  • het rijgedrag van de chauffeur

 

 

Bestuurdersidentificatie

Als werkgever heb je de mogelijkheid om exact te weten wie hoeveel kilometers met welk voertuig heeft gereden. Zo werkt het bestuurdersidentificatiesysteem van All-Connects:

  1. We voorzien je bedrijfswagens van een systeem met een deur- of sleutelslot.
  2. Om het slot te ont- of vergrendelen moet de werknemer gebruikmaken van een persoonlijke badge.
  3. De identiteit van de werknemer wordt vervolgens automatisch geregistreerd door het systeem.

 

Onkosten verminderen

Kilometerregistratie geeft jou nuttige inzichten, waardoor je de mogelijkheid krijgt om de beste en kortste routes te selecteren. Zo bespaart jouw bedrijf ongetwijfeld op brandstof- en personeelskosten.

 

Connect met ons

Heb je interesse in een app voor kilometerregistratie van All-Connects? Wij werken steeds op maat van de klant. Daarom overlopen we graag met jou al je noden en wensen in een gratis en vrijblijvende brainstormsessie.

Gratis Demo!

 

Demo aanvragen!

Benieuwd? We geven u graag meer uitleg of een demonstratie. Laat hieronder uw gegevens achter en we contacteren u spoedig.

Je naam
Je e-mailadres
Je telefoonnummer

tevredenheid is een zekerheid

"Door de track-and-trace-oplossing van All-Connects hebben we nu een perfect overzicht van onze medewerkers en hun dagelijkse routes. Zo kunnen we efficiënter werken."

Els Verhaegen FLEET MANAGER

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren."

Johan Lockefeer TERMINAL MANAGER