GPS systeem

De juiste specialist voor de juiste taak

Een compact team werkt kostenverlagend

Persoonlijk maatwerk met 1 aanspreekpunt


Is er een nieuwe bestuurder in je gezin, die ook graag de auto wil gebruiken? Meerdere bestuurders beïnvloedt de performantie van deze wagen: rijdt iedereen even veilig of energiebewust? Wie betaalt de verkeersboetes? Dankzij bestuurdersidentificatie, live tracking en rijgedraganalyse is er geen discussie meer wie wanneer en op welke manier gereden heeft. Met geofencing kan je een geografisch gebied virtueel afbakenen en krijg je een sms wanneer de auto deze zone in- of uitrijdt. 

 

Hoe werkt SAFE.track?

  1. SAFE.track werkt aan de hand van een GPS tracker die zich in een voertuig of voorwerp bevindt. Via een handige app op je smartphone of tablet kan je de gegevens bekijken
  2. Je krijgt automatische alerts via sms of email voor de jaarlijkse keuring, bandenwissel, onderhoud, ...
  3. SAFE.track biedt jou de mogelijkheid om de rijstijl van iedereen die met de auto rijdt, te checken. Denk maar aan het vaak remmen, snel optrekken, een hoog toerental kiezen, nooit op de motor remmen, ... Ook het schakelgedrag kan je analyseren. Hierdoor kan je perfect zien wie het minst zuinig rijdt.

Voordelen van SAFE.track

  • Je bespaart op brandstofverbruik en andere kosten gerelateerd aan de voertuigen
  • iedereen die met je auto rijdt, kan je motiveren bewuster en zuiniger te rijden
  • Het risico op ongevallen daalt drastisch
  • Je verzekeringspremie gaat mogelijk omlaag

 

 

 

 

 

Connect met ons

Heb je interesse in een SAFE.track van All-Connects? 

Contacteer ons!

 

Demo aanvragen!

Benieuwd? We geven u graag meer uitleg of een demonstratie. Laat hieronder uw gegevens achter en we contacteren u spoedig.

Je naam
Je e-mailadres
Je telefoonnummer

tevredenheid is een zekerheid

"Door de track-and-trace-oplossing van All-Connects hebben we nu een perfect overzicht van onze medewerkers en hun dagelijkse routes. Zo kunnen we efficiënter werken."

Els Verhaegen FLEET MANAGER

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren."

Johan Lockefeer TERMINAL MANAGER