De juiste specialist voor de juiste taak

Een compact team werkt kostenverlagend

Persoonlijk maatwerk met 1 aanspreekpunt


Ben je op zoek naar een slimme oplossing voor digitale urenregistratie? Met de urenregistratie software van All-Connects kan je urenregistratie online en automatisch regelen. Dat geeft jou als werkgever meer controle en overzicht.

 

Wat is een Tijdregistratiesysteem?

Zoals de naam het al doet vermoeden, kan je met eenvoudige tijdregistratie de werkuren bijhouden van je personeel. De Urenregistratiesoftware zet alle opgenomen gegevens in een handig, digitaal overzicht.

 

Hoe werken Tijdregistratiesystemen?

De Tijdregistratie app kan op twee manieren werken:

  1. via het voertuig
  2. door inklokken personeel met badge

 

Personeelsregistratie met badge

Als je bedrijf kiest voor Tijdregistratie personeel met een badge, geeft de werknemer door wanneer hij werkt of een pauze neemt. Deze methode geeft in de meeste gevallen een maximale overeenkomst tussen de werkelijk gepresteerde uren en de geregistreerde tijd.

 

 

Urenregistratie chauffeurs met voertuig

Met GPS Tijdregistratie via het voertuig heb je daarentegen in realtime zicht op de activiteiten van je chauffeurs. Is een werknemer op dit moment aan het rijden? Hoelang staat het bedrijfsvoertuig ondertussen al stil?

Het systeem sluit fouten en manipulatie in Urenregistratie transport uit. Jij als bedrijfsleider hebt de volledige controle.

Bovendien bezit het systeem ook de mogelijkheid tot Bestuurdersidentificatie. Zo kan je nagaan wie wanneer met welk voertuig rijdt of heeft gereden. Andere uitbreidingsmogelijkheden zijn een startonderbreker, PTO en zetelsensoren.

 

Wat zijn de voordelen van een Tijdregistratiesysteem?

  • betrouwbare gepresteerde uren
  • eenvoudige loonberekening
  • verhoogde inzicht in fleet management, bijvoorbeeld bij rij rusttijden vrachtwagen
  • minder administratie
  • foutloze facturatie naar klanten

 

Connect met ons

Heb je interesse in uurregistratie software van All-Connects? Wij werken steeds op maat van de klant. Daarom overlopen we graag met jou al je noden en wensen in een gratis en vrijblijvende brainstormsessie.

Contacteer ons!

 

Demo aanvragen!

Benieuwd? We geven u graag meer uitleg of een demonstratie. Laat hieronder uw gegevens achter en we contacteren u spoedig.

Je naam
Je e-mailadres
Je telefoonnummer

tevredenheid is een zekerheid

"Door de track-and-trace-oplossing van All-Connects hebben we nu een perfect overzicht van onze medewerkers en hun dagelijkse routes. Zo kunnen we efficiënter werken."

Els Verhaegen FLEET MANAGER

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren."

Johan Lockefeer TERMINAL MANAGER