All-Connects

 

 

“Als je onderneemt, kan niet alles een schot in de roos zijn.
Maar niet geschoten is altijd mis.”

 

All-Connects Team

Zaakvoerder Philippe Minne: “We zijn met een relatief klein team met enorm veel kennis en expertise. Dit maakt het mogelijk om moeilijkere totaalprojecten en technisch innovatieve oplossingen uit te werken voor onze klanten. We werken hiervoor nauw samen met onze ervaren leveranciers.

We willen samen met onze klanten groeien en ik geloof dat het durven nemen van berekende risico’s en leren uit je fouten getuigt van goed ondernemen. We willen dé partner zijn voor iedereen die op zoek is naar een integrale oplossing voor het geautomatiseerd beheer van zijn fleet, personeel, materieel en materialen via telematica en GPS.”

 


 

We’re in it for the long run

All-Connects is een business partner: ons succesverhaal is jouw succesverhaal. Als familiebedrijf met sterke roots in Vlaanderen kiezen we bewust om de software in België te ontwikkelen, afgestemd op de Belgisch wetgeving per sector. In deze razendsnelle technologische omgeving kiezen we voor langetermijnrelaties, liever dan kortetermijnwinst zonder toekomst. We geloven in een transparante samenwerking en delen onze vakkennis ten gunste van alle partners.
 

We’ve got your back

We installeren de oplossingen die jouw bedrijf nodig heeft, niet meer en niet minder. We bieden support waar en wanneer nodig.
 

We grow together

We kijken samen met jou vooruit om de groei van je bedrijf te kunnen begeleiden met de vereiste uitbreidingen. We houden je op de hoogte van de nieuwste innovatieve technologieën die je zullen helpen verder te groeien. We anticiperen wat nodig is voor jouw bedrijf om concurrentieel een sterke positie te behouden.Wat kan je van ons verwachten?

 

 Brainstormen
Brainstormen

In een persoonlijke brainstorm met jou en je team leren we je bedrijf beter kennen. We stellen de nodige vragen om te kunnen inschatten wat je wel en niet nodig hebt. We luisteren naar jouw specialisten die dagelijks op de werkvloer de verschillende uitdagingen ervaren. Samen overlopen we de benodigde functionaliteiten en gewenste integratie met bestaande software.

Op basis van deze verzamelde informatie geven we advies en leggen de voor- en nadelen van de voorgestelde oplossingen uit.
Je hebt al een duidelijke visie en weet welke oplossing voor jou geschikt is? Dan kunnen we werken op jouw gewenste snelheid: je krijgt een gedetailleerde offerte en na bestelling kan ons team in no time aan de slag gaan om je project uit te voeren.

 

Voorbereiden

Eén van onze sterke punten: All-Connects streeft steeds naar kwaliteit. Kwaliteit in de ontwikkeling, de correcte vertaling van jouw briefing en een tijdige oplevering binnen budget. Een goede voorbereiding is de helft van het werk en dat is ook onze werkmethode.

 

Bouwen

Je project wordt in goede banen geleid dankzij een geïntegreerde aanpak waarbij een toegewijd - in grote mate zelfsturend - team de uitvoering samen in handen neemt en uitvoert volgens de vooropgestelde specificaties. Dankzij deze werkwijze brengen we grote en kleine vragen steeds tot een goed einde. Alle ontwikkelde units worden stuk voor stuk getest, zowel voor de oplevering als na de installatie.

 

Installeren

All-Connects heeft gespecialiseerde techniekers in het team die de oplossingen op de juiste manier installeren en testen. De installatie kan bij jou op het bedrijf gebeuren, op een andere locatie of bij All-Connects zelf. Dankzij de jarenlange ervaring kan ons team heel nauwkeurig en snel werken, waardoor we de installatietijd tot het minimum kunnen beperken. We weten hoe belangrijk tijd is en werken samen met jou om de meest tijdsefficïente installatie in te plannen.

 

Begeleiden

Wij spreken de taal van de klant én de ontwikkelaar. Omdat we zelf een technische achtergrond hebben, kunnen we snel de juiste vragen stellen om jou zo snel mogelijk te helpen. Indien nodig of gevraagd, organiseren we na installatie van de All-Connects systemen een praktische gebruikersworkshop. Die aanpak levert zowel jou als ons veel kostbare tijd op. Tijd die we dan ook graag spenderen in het verder garanderen van een kwalitatieve, persoonlijke service. We werken bewust samen met mensen en niet louter met resources. Daarom is een set social skills en een goede dosis gezond verstand onontbeerlijk voor onze medewerkers.

 


Gespecialiseerde techniekers

Klantentevredenheid

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren."

Johan Lockefeer, Terminal Manager ICO

ICO

Klantentevredenheid

"Hartelijk dank voor de lieve Kerstmis en Nieuwsjaarwensen. Ik vond het een heel tof kaartje om jullie stralende glimlachen te zien wat bij mij ook een glimlach op mijn gelaat toverde. En ook om eens het gezicht achter de telefoonstem te zien . Ik vind jullie een toffe bende!!!! Alvast wederkerende groeten en veel succes in het nieuwe jaar."

Smet Erna

Klantentevredenheid

"We zijn heel tevreden met de manier waarop de samenwerking verloopt. Telkens wanneer we support nodig hebben krijgen we heel snel een antwoord en ook het bijbestellen van tags verloopt vlot. Naar onze mening verloopt de samenwerking heel erg goed!"

Ton van der Hagen, ICT Hardware & Infrastructure Manager Iemants

Iemants

"Wij hebben bij All-Connects TT2 apparatuur laten inbouwen in verschillende nieuwe wagens en zouden hen dan ook aan iedereen aanbevelen. Het is een fijn bedrijf met een super service team, niets is teveel en je krijgt altijd zeer snel antwoord. Iedereen is erg behulpzaam en er wordt met de klant meegedacht. Ik kan wel zeggen dat de klant hier nog koning is!"

Karin Terwan

Klantentevredenheid

"Alles werkt terug zoals het moet. Bedankt voor de snelle service. Dat gaat bij jullie steeds vlot, en dat is zeker niet overal zo. Dus zeer positief. Merci."

Kristel Beck, Van Moer Marc.com

Van Moer Marc


Contacteren

Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail