All-Connects

 

 

“Als je onderneemt, kan niet alles een schot in de roos zijn.
Maar niet geschoten is altijd mis.”

 

Zaakvoerder Philippe Minne: “We zijn met een relatief klein team met enorm veel kennis en expertise. Dit maakt het mogelijk om moeilijkere totaalprojecten en technisch innovatieve oplossingen uit te werken voor onze klanten. We werken hiervoor nauw samen met onze ervaren leveranciers.

We willen samen met onze klanten groeien, en ik geloof dan dat het durven nemen van berekende risico’s en leren uit je fouten getuigt van goed ondernemen. We willen dé partner zijn voor iedereen die op zoek is naar een integrale oplossing voor het geautomatiseerd beheer via telematica en GPS van zijn fleet, personeel, materieel en materialen.”

 


 

We’re in it for the long run

All-Connects is een business partner. Simpelweg: ons succesverhaal is jouw succesverhaal. Als familiebedrijf met sterke roots in Vlaanderen kiezen we bewust om de software in België te ontwikkelen, afgestemd op de Belgisch wetgeving per sector. In deze razendsnelle technologische omgeving kiezen we voor langetermijnrelaties, liever dan kortetermijnwinst zonder toekomst. We geloven in een transparante samenwerking en delen onze vakkennis ten gunste van alle partners.
 

We’ve got your back

We installeren de oplossingen die jouw bedrijf nodig heeft, niet meer en niet minder. We bieden support waar en wanneer nodig.
 

We grow together

We kijken samen met jou vooruit om de groei van je bedrijf te kunnen begeleiden met de vereiste uitbreidingen. We houden je op de hoogte van de nieuwste innovatieve technologieën die je zullen helpen verder te groeien. We anticiperen wat nodig is voor jouw bedrijf om concurrentieel een sterke positie te behouden.Wat kan je van ons verwachten?

 

 Brainstormen
Brainstormen

In een persoonlijke brainstorm met jou en je team leren we je bedrijf beter kennen. We stellen de nodige vragen om te kunnen inschatten wat je (en wat je niet ) nodig hebt. We luisteren naar jouw specialisten die dagelijks op de werkvloer de verschillende uitdagingen ervaren. Samen overlopen we de benodigde functionaliteiten en gewenste integratie met bestaande software.

Op basis van deze verzamelde informatie geven we advies en leggen de voor- en nadelen van de voorgestelde oplossingen uit. Je hebt al een duidelijke visie en weet welke oplossing voor jou geschikt is? Dan kan het snel gaan en kunnen we werken op jouw gewenste snelheid: je krijgt een gedetailleerde offerte, en na bestelling kan ons team in no time aan de slag om je project uit te voeren.

 

Voorbereiden

All-Connects streeft naar kwaliteit. Kwaliteit in de ontwikkeling, de correcte vertaling van jouw briefing, en een oplevering op tijd en binnen budget. Dat is onze sterkte. Een goede voorbereiding is de helft van het werk, en dat is ook onze werkmethode.

 

Bouwen

Je project wordt in goede banen geleid dankzij een geïntegreerde aanpak waarbij een toegewijd – in grote mate zelfsturend - team de uitvoering samen in handen neemt en uitvoert volgens de vooropgestelde specificaties. Dankzij deze werkwijze ontwikkelen ze grote en kleine vragen steeds tot een goed resultaat. Alle ontwikkelde units worden stuk voor stuk getest, zowel voor oplevering als na installatie.

 

Installeren

All-Connects heeft gespecialiseerde techniekers in het team die de oplossingen op de juiste manier installeren en testen. De installatie kan bij jou op het bedrijf gebeuren, op een andere locatie of bij All-Connects. Omdat ze dankzij een jarenlange ervaring heel nauwkeurig en snel kunnen werken, kunnen ze de installatietijd tot het minimum beperken. We weten hoe belangrijk tijd is; en werken samen met jou om de meest tijd-efficïente installatie in te plannen.

 

Begeleiden

Wij spreken de taal van de klant én de ontwikkelaar. Omdat we zelf een technische achtergrond hebben, kunnen we snel de juiste vragen stellen om de klant zo snel mogelijk te helpen. Indien nodig of gevraagd door de klant, organiseren we na installatie van de All-Connects systemen een praktische gebruikers workshop. Die aanpak heeft ons en de klant al veel kostbare tijd opgeleverd. Tijd die we dan ook graag spenderen in het verder garanderen van een kwalitatieve, persoonlijke service. We werken bewust samen met mensen; en niet louter met resources. Daarom zijn een social skills en goede dosis gezond verstand onontbeerlijk voor onze medewerkers.

 "We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren." 

Johan Lockefeer, Terminal Manager ICO

ICO
 

"Hartelijk dank voor de lieve Kerstmis en Nieuwsjaarwensen. Ik vond het een heel tof kaartje om jullie stralende glimlachen te zien wat bij mij ook een glimlach op mijn gelaat toverde. En ook om eens het gezicht achter de telefoonstem te zien . Ik vind jullie een toffe bende!!!! Alvast wederkerende groeten en veel succes in het nieuwe jaar."

Smet Erna

 

"Alles werkt terug zoals het moet. Bedankt voor de snelle service. Dat gaat bij jullie steeds vlot, en dat is zeker niet overal zo. Dus zeer positief. Merci."

Kristel Beck, Van Moer Marc.com

Van Moer Marc

 


Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail