All-Connects


Wat wordt bedoeld met activiteitsregistratie?

‘Hoe lang heeft mijn voertuig stil gestaan? Hoeveel tijd was nodig om mijn vrachtwagen te laden? Wat is de gemiddelde stilstand van mijn wagenpark? Dit zijn vragen waarvoor bedrijfsleiders een snel en accuraat antwoord nodig hebben. Het zijn immers belangrijke factoren die een negatieve impact kunnen hebben op het bedrijfsresultaat. Dankzij een geautomatiseerde activiteitenregistratie kan een bedrijf zonder moeite gepresteerde uren registeren voor projecten en taken.

De registratie in realtime biedt een duidelijk overzicht in de werkverdeling en kostenposten over de verschillende werkzaamheden en wordt rechtstreeks in je ERP software geïmporteerd. De activiteitenregistratie kan gebruikt worden voor een correcte nacalculatie en facturatie aan klanten; waarbij het risico op vergissingen of betwisting geminimaliseerd wordt.

Hoe kan ik er mee werken?

Vandaag de dag is het super simpel om snel met de software aan de slag te gaan: interne medewerkers gebruiken de webapplicatie op pc of laptop, en de mobiele mederwerkers werken via een app op een tablet of smartphone. Op de werkvloer kunnen touch-screen terminals geïnstalleerd worden zodat medewerkers eenvoudig hun activiteiten kunnen registreren.

Hét voordeel van deze automatisatie is dat een werkgever niet meer hoeft te vertrouwen op papieren werkbonnen en altijd en overal zicht heeft op de gewerkte tijd voor elk project of order. Zo kan, indien nodig, direct worden bijgestuurd om de vooropgestelde kostenberekening te kunnen handhaven.

Koppeling met tijdregistratie

Een logische combinatie aangezien de vergelijking van de gewerkte uren met de werkelijk geklokte uren de werkgever interessante inzichten geeft. Een groot verschil wijst op een mindere efficiëntie en vereist een ingreep van de verantwoordelijke om er voor te zorgen dat de gewerkte uren zo dicht mogelijk overeenkomen met de feitelijk gewerkte uren. Tijdsregistratie kan op 2 niveau’s gebeuren: via het voertuig of via een badge. Via het voertuig heeft de verantwoordelijke een overzicht van alle voertuigen en kan alles 24u / 24 gevolgd worden.

Via een badge kan een werknemer perfect de tijden doorgeven wanneer gewerkt wordt en wanneer een pauze genomen wordt. Ideaal dus voor een gedetailleerde nacalculatie, een foutloze facturatie naar klanten, en voor de loonberekening werknemers. Uitbreidingsmogelijkheden zoals een startonderbreker, bestuurderidentificatie, PTO en zetelsensoren zijn gemakkelijk toe te voegen.


All-Connects bekijkt samen met jou welke functionaliteiten je nodig hebt, en hoe de integratie kan gebeuren met de bestaande ERP. Omdat All-Connects niet gelimiteerd is tot 1 platform, en reeds meer dan 15 jaar knowhow heeft opgebouwd, kunnen al jouw vragen besproken worden.


Voordeel 04

De data kan gekoppeld worden met jouw ERP systeem en je kan de data eenvoudig exporteren naar Excel, PDF of CSV


Voordeel 05

Je nacalulatie kan nu snel en accuraat gebeuren


Voordeel 06

De activiteiten worden in realtime geregistreerd en zijn direct zichtbaar op de smart phone, tablet of laptop van je medewerker.


Voordeel 07

2-way communicatie tussen de planner en de medewerkers zorgt ervoor dat men veel sneller aan een job kan beginnen. Als het werk gedaan is, kan de planner onmiddellijk de werkduur checken


Voordeel 08

Alle gegevens worden goed beveiligd. All-Connects voldoet aan de belangrijkste veiligheidsnormen voor dataverkeer op webapplicaties


Voordeel 09

Je software is flexibel en past zich aan jouw unieke situatie aan"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren." 

Johan Lockefeer, Terminal Manager ICO

ICO
 

"Hartelijk dank voor de lieve Kerstmis en Nieuwsjaarwensen. Ik vond het een heel tof kaartje om jullie stralende glimlachen te zien wat bij mij ook een glimlach op mijn gelaat toverde. En ook om eens het gezicht achter de telefoonstem te zien . Ik vind jullie een toffe bende!!!! Alvast wederkerende groeten en veel succes in het nieuwe jaar."

Smet Erna

 

"Alles werkt terug zoals het moet. Bedankt voor de snelle service. Dat gaat bij jullie steeds vlot, en dat is zeker niet overal zo. Dus zeer positief. Merci."

Kristel Beck, Van Moer Marc.com

Van Moer Marc

 


Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail