All-Connects


Wat is Activiteitenregistratie?

‘Hoe lang heeft mijn voertuig stilgestaan? Hoeveel tijd was nodig om mijn vrachtwagen te laden? Wat is de gemiddelde stilstand van mijn wagenpark?’. Dit zijn vragen waarop bedrijfsleiders snel een correct antwoord nodig hebben aangezien het factoren zijn die een effect kunnen hebben op het bedrijfsresultaat. Met behulp van een geautomatiseerde Activiteitenregistratie kan een bedrijf zonder moeite gepresteerde uren registreren voor projecten en taken.

De registratie in realtime biedt een duidelijk overzicht in de werkverdeling en kostenposten over de verschillende werkzaamheden en wordt rechtstreeks in je ERP software geïmporteerd. De Activiteitenregistratie kan gebruikt worden voor een correcte nacalculatie en facturatie aan klanten waarbij het risico op vergissingen of betwisting geminimaliseerd wordt.

Activiteitenregistratie applicatie

Hoe kan ik er met werken?

De software is simpel om snel mee aan de slag te gaan. Interne medewerkers gebruiken de webapplicatie op pc of laptop en mobiele medewerkers werken via een app op een tablet of smartphone. Op de werkvloer kunnen touchscreen terminals geïnstalleerd worden zodat medewerkers eenvoudig hun activiteiten kunnen registreren.

Dankzij de applicatie hoeft een werkgever niet meer te vertrouwen op papieren werkbonnen, maar heeft hij altijd en overal zicht op de gewerkte tijd per project of order. Zo kan, indien nodig, direct worden bijgestuurd om de kostenberekening te kunnen handhaven.

Koppeling met Tijdregistratie

Logisch wanneer je voor Activiteitenregistratie kiest is de combinatie met Tijdsregistratie aangezien de vergelijking tussen de gewerkte uren met de werkelijk geklokte uren een interessant inzicht kan bieden. Een groot verschil tussen deze twee zaken wijst op een mindere efficiëntie en vereist een ingreep van de verantwoordelijke om de gewerkte uren en de werkelijk geklokte uren zo dicht mogelijk overeen te laten komen.

Tijdsregistratie kan op 2 niveaus gebeuren: via het voertuig of via een badge. Via het voertuig heeft de verantwoordelijke een overzicht van alle voertuigen en kan alles 24/24u gevolgd worden.

Via een badge kan een werknemer perfect de tijden doorgeven wanneer er gewerkt wordt en wanneer er een pauze genomen wordt. Dit komt van pas bij het maken van een uitgebreide nacalculatie en de loonberekening van de werknemers, maar ook bij het maken van een foutloze facturatie naar klanten.

Uitbreidingsmogelijkheden zoals een startonderbreker, bestuurdersidentificatie, PTO en zetelsensoren zijn makkelijk toe te voegen.


Activiteitenregistratie met Tijdsregistratie

All-Connects bekijkt samen met jou welke functionaliteiten je nodig hebt en hoe de integratie kan gebeuren met de bestaande ERP. Omdat All-Connects niet gelimiteerd is tot 1 platform, en reeds meer dan 15 jaar knowhow heeft opgebouwd, kunnen al jouw vragen besproken worden.


Voordeel 01

Activiteiten worden in realtime geregistreerd en zijn meteen zichtbaar via de app op je smartphone, tablet, laptop of PC


Voordeel 02

Zowel uitgebreide nacalculaties als de loonberekening van je werknemers kunnen veel sneller worden uitgevoerd


Voordeel 03

De data kan gekoppeld worden met je bestaande ERP systeem en makkelijk geëxporteerd worden naar Excel, PDF of CSV


Voordeel 04

Danzkij de 2-way communicatie tussen de planner en de medewerkers kunnen jobs veel sneller gestart worden


Activiteiten tracker

Klantentevredenheid

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren."

Johan Lockefeer, Terminal Manager ICO

ICO

Klantentevredenheid

"Hartelijk dank voor de lieve Kerstmis en Nieuwsjaarwensen. Ik vond het een heel tof kaartje om jullie stralende glimlachen te zien wat bij mij ook een glimlach op mijn gelaat toverde. En ook om eens het gezicht achter de telefoonstem te zien . Ik vind jullie een toffe bende!!!! Alvast wederkerende groeten en veel succes in het nieuwe jaar."

Smet Erna

Klantentevredenheid

"We zijn heel tevreden met de manier waarop de samenwerking verloopt. Telkens wanneer we support nodig hebben krijgen we heel snel een antwoord en ook het bijbestellen van tags verloopt vlot. Naar onze mening verloopt de samenwerking heel erg goed!"

Ton van der Hagen, ICT Hardware & Infrastructure Manager Iemants

Iemants

"Wij hebben bij All-Connects TT2 apparatuur laten inbouwen in verschillende nieuwe wagens en zouden hen dan ook aan iedereen aanbevelen. Het is een fijn bedrijf met een super service team, niets is teveel en je krijgt altijd zeer snel antwoord. Iedereen is erg behulpzaam en er wordt met de klant meegedacht. Ik kan wel zeggen dat de klant hier nog koning is!"

Karin Terwan

Klantentevredenheid

"Alles werkt terug zoals het moet. Bedankt voor de snelle service. Dat gaat bij jullie steeds vlot, en dat is zeker niet overal zo. Dus zeer positief. Merci."

Kristel Beck, Van Moer Marc.com

Van Moer Marc


Contacteren

Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail