All-Connects


 

Heb ik een AGR-GPS nodig?

Sinds 1 januari 2012 geldt een AGR-GPS verplichting voor elk transportmiddel, ingezet door een erkende mestvoerder voor het vervoer van dierlijke mest of andere meststoffen. Dat betekent dat elk erkend transportmiddel voorzien moet zijn van een AGR-GPS toestel. De signalen die geregistreerd worden, gaan via GPS computerserver rechtstreeks in realtime naar de mestbank. Bovendien dient het chassis van elke erkende oplegger of aanhangwagen met een sensor worden uitgerust. Deze sensor geeft aan met welke laadruimte het mesttransport moet gebeuren.

 

AGR GPS toestel


Wat kan ik er mee doen?

All-Connects biedt een all-in oplossing voor registratie van mesttransport die het AGR-GPS systeem, de installatie en de communicatie met de server integreert. Het systeem registreert automatisch alle mesttransporten conform de eisen van de Vlaamse Landmaatschappij. Bij upload van de data gebeurt telkens een controle van het MAD nummer, met een foutmelding als er iets ontbreekt of mis is. Onze nieuwe OPLOSSING vereenvoudigt je administratie dankzij een automatische registratie en correcte upload van de data naar de mestbank.
 


AGR GPS brochure

AGR GPS te koop

 

 

Met een All-Connects AGR-GPS systeem kan je erop vertrouwen dat de verplichte registratie van je mesttransporten volledig correct, snel en volledig wordt verstuurd volgens de opgelegde richtlijnen van de Vlaamse Land Maatschappij. De berensterke hardware kan tegen een stootje en blijft werken in alle weersomstandigheden. De installatie is snel gebeurd dus kan je direct weer aan de slag!

 


04

Alll-in oplossing met 24 / 7 ondersteuning en begeleiding tijdens het hoogseizoen en automatische rapporten zoals het dagverslag gereden ritten


05

Optimale service: lokale contactpersonen en een helpdesk die snel en efficiënt actie kan nemen


06

Gebruiksvriendelijk, dankzij een GPS-driven monitor verbonden met een webapplicatie


07

Automatische procedure voor opstart | laden | lossen 


08

Een foutmelding bij foutieve of onbekende data input


"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren." 

Johan Lockefeer, Terminal Manager ICO

ICO
 

"Hartelijk dank voor de lieve Kerstmis en Nieuwsjaarwensen. Ik vond het een heel tof kaartje om jullie stralende glimlachen te zien wat bij mij ook een glimlach op mijn gelaat toverde. En ook om eens het gezicht achter de telefoonstem te zien . Ik vind jullie een toffe bende!!!! Alvast wederkerende groeten en veel succes in het nieuwe jaar."

Smet Erna

 

"Alles werkt terug zoals het moet. Bedankt voor de snelle service. Dat gaat bij jullie steeds vlot, en dat is zeker niet overal zo. Dus zeer positief. Merci."

Kristel Beck, Van Moer Marc.com

Van Moer Marc

 


Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail