All-Connects

 
 

 


 

Heb ik een AGR-GPS nodig?

Sinds 1 januari 2012 is het verplicht voor elk transportmiddel, ingezet door een erkende mestvoerder voor het vervoer van dierlijke mest of andere meststoffen, om voorzien te zijn van een AGR-GPS toestel. De signalen die geregistreerd worden, gaan via een GPS computerserver rechtstreeks in realtime naar de Mestbank. Daarnaast moet het chassis van elke erkende oplegger of aanhangwagen met een sensor worden uitgerust. Deze sensor geeft aan met welke laadruimte het mesttransport moet gebeuren.

 

AGR GPS toestel


Wat kan ik ermee doen?

Het AGR-GPS systeem van All-Connects registreert automatisch alle mesttransporten conform de eisen van de Vlaamse Landmaatschappij. Het is een all-in oplossing voor de registratie van mesttransport, waarbij in realtime met de server wordt gecommuniceerd. Bij upload van de data volgt telkens een controle van het MAD nummer, met een foutmelding wanneer er iets mis is of ontbreekt. Het systeem vereenvoudigt je administratie dankzij een automatische registratie en correcte upload van de data naar de mestbank.


AGR GPS brochure

AGR GPS te koop

 

 

Met een All-Connects AGR-GPS systeem kan je erop vertrouwen dat de verplichte registratie van je mesttransporten volledig correct, snel en volledig wordt verstuurd volgens de opgelegde richtlijnen van de Vlaamse Land Maatschappij. De hardware kan snel geplaatst worden waardoor je meteen weer aan de slag kan gaan én is stoot- en waterbestendig dankzij een behuizing.

 


Voordeel 01

Een all-in oplossing met 24 / 7 ondersteuning en begeleiding tijdens het hoogseizoen 


Voordeel 02

Geniet van een optimale service dankzij lokale contactpersonen en een helpdesk die snel en efficiënt actie kan ondernemen


Voordeel 03

Gebruiksvriendelijk interface dankzij de duidelijke iconen en de verbinding met een webapplicatie


Voordeel 04

Automatische procedure voor opstart - laden - lossen - einde


Voordeel 05

Krijg een foutmelding bij het invoeren van foutieve of onbekende data input


"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren."

Johan Lockefeer, Terminal Manager ICO

ICO

"Hartelijk dank voor de lieve Kerstmis en Nieuwsjaarwensen. Ik vond het een heel tof kaartje om jullie stralende glimlachen te zien wat bij mij ook een glimlach op mijn gelaat toverde. En ook om eens het gezicht achter de telefoonstem te zien . Ik vind jullie een toffe bende!!!! Alvast wederkerende groeten en veel succes in het nieuwe jaar."

Smet Erna

"We zijn heel tevreden met de manier waarop de samenwerking verloopt. Telkens wanneer we support nodig hebben krijgen we heel snel een antwoord en ook het bijbestellen van tags verloopt vlot. Naar onze mening verloopt de samenwerking heel erg vlot!"

Ton van der Hagen, ICT Hardware & Infrastructure Manager Iemants

Iemants

"Alles werkt terug zoals het moet. Bedankt voor de snelle service. Dat gaat bij jullie steeds vlot, en dat is zeker niet overal zo. Dus zeer positief. Merci."

Kristel Beck, Van Moer Marc.com

Van Moer Marc


Contacteren

Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail