All-Connects


Map your tracks

Organiseer je een sportevent en wil je graag dat supporters hun favoriete deelnemers tijdens de wedstrijd kunnen volgen? Ben je met de moto aan het rondtouren in Mongolië en wil je de thuisblijvers gerust stellen dat je veilig bent? Heb je een uitdaging aanvaard om naar te voet naar Santiago de Compostella te gaan en wil je weten hoeveel kilometers je werkelijk hebt afgelegd? Plan je een bedrijfsdropping voor je 150 medewerkers en je wil realtime informatie over de exacte locatie van elk team zodat je de logistiek kan verwittigen als een team de cateringzone bijna bereikt heeft?


Een voorbeeld uit de praktijk

Een groot bedrijf in de Antwerpse Haven organiseert jaarlijks een team building event in de Ardennen. Hiervoor doen ze beroep op All-Connects en huren ze de event trackers.

De deelnemers werden in teams verdeeld en legden te voet een traject af. Onderweg waren enkele stopplaatsen voorzien waar ze iets konden drinken en/ of eten. De organisatie stelde zelf alle parameters in en maakte daarbij o.a. gebruik van de geofence optie. Dit zorgde ervoor dat de catering staff via een smsje op de hoogte gesteld werd als een team de geofence zone betrad, en waren ze klaar om hen te ontvangen met een warme maaltijd, Via hun app op de smart phone kon de organisatie in realtime alle teams lokaliseren, wat een snelle interventie mogelijk maakte in het geval van nood (val, verzwikte enkel, oververmoeidheid, ...).  


Een autonome connect tracker is dé ideale oplossing voor alle mogelijke events, bedrijfsincentives of reizen: je huurt dit All-Connects systeem om personen, materialen of voertuigen op te volgen voor een korte termijn, zonder verdere aankoopverplichting. Je kan de informatie in realtime raadplegen via laptop of een mobiele app, je kan de resultaten van de deelnemers in een handig overzicht vergelijken en je kan routes eenvoudig exporteren voor verdere verwerking in andere softwareprogramma’s.

 


Vraag ons hoe we je kunnen helpen:

Wat is jouw naam
Wat is je bedrijfsnaam
Wat is jouw emailadres
Wil je graag snel gebeld worden? Geef dan hier je telefoonnummer
Omschrijf je vraag
Wat is de locatie voor je event?
Voor welke periode wil je de tracker(s) huren
Aantal gewenste trackers

Voordeel 04

Een compleet professioneel volgsysteem, maar veel compacter en gemakkelijk mee te nemen


Voordeel 05

Kortetermijnverhuur mogelijk,
zelfs voor 1 dag


Voordeel 06

Een lichtgewicht toestel met interne accu


Voordeel 07

Een zeer performante GPS antenne:
SIRF mét reflectie, A-GPS


Voordeel 08

Ook bereikbaarheid verzekerd in de meest afgelegen gebieden

 

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren." 

Johan Lockefeer, Terminal Manager ICO

ICO
 

"Hartelijk dank voor de lieve Kerstmis en Nieuwsjaarwensen. Ik vond het een heel tof kaartje om jullie stralende glimlachen te zien wat bij mij ook een glimlach op mijn gelaat toverde. En ook om eens het gezicht achter de telefoonstem te zien . Ik vind jullie een toffe bende!!!! Alvast wederkerende groeten en veel succes in het nieuwe jaar."

Smet Erna

 

"Alles werkt terug zoals het moet. Bedankt voor de snelle service. Dat gaat bij jullie steeds vlot, en dat is zeker niet overal zo. Dus zeer positief. Merci."

Kristel Beck, Van Moer Marc.com

Van Moer Marc

 


Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail