All-Connects


Wat kan ik ermee doen?

Organiseer je een sportevent en wil je graag dat supporters hun favoriete deelnemers tijdens de wedstrijd kunnen volgen? Ben je met de moto aan het touren in Mongolië en wil je het thuisfront gerust stellen dat je veilig bent? Een Connect Tracker kan hierbij een grote hulp zijn. Deze geeft je onder andere de mogelijkheid om individuen, voertuigen of materialen realtime te volgen.

Daarnaast kan je gebruik maken van een Geofence in combinatie met je Connect Tracker, waarbij een melding wordt verzonden naar je toestel wanneer de tracker een bepaald punt bereikt of kruist.

Event tracking verhuur


Een voorbeeld uit de praktijk

Een groot bedrijf gevestigd in de Antwerpse Haven organiseert jaarlijks een teambuildingactiviteit in de Ardennen. Hiervoor doen ze beroep op All-Connects en huren ze de event trackers.

De deelnemers moesten al wandelend van punt A naar punt B gaan, waarbij ze onderweg enkele stopplaatsen tegenkwamen om te eten en te drinken. Doordat elke groep een tracker bij zich had én er gebruik werd gemaakt van de Geofence optie, kreeg de catering tijdig een melding wanneer de groep naderde. Op die manier konden ze de groep perfect getimed ontvangen met een warme maaltijd.

Via de app op de smartphone kon de organisatie alle teams snel en in realtime lokaliseren in geval van nood (val, verzwikte enkel, …).

 • Track events
 • Event trackers
 • Live event track
 • Event tracker
 • Geofence event tracker
 • GPS event tracker
 • Live event tracking
 • Event tracking app
 • Event tracking software
 • Event tracker app
 • Event tracker
 • Live event tracking software
 • GPS Event tracker
 • Live event tracking
 • Event tracking geofence
 • Event Tracker
 • Event tracking app

Met een autonome Connect Tracker volg je makkelijk personen, materialen of voertuigen op. Het is mogelijk om het systeem te huren op korte termijn, zonder aankoopverplichting. Via laptop of via de mobiele app kan de informatie in realtime geraadpleegd worden. De resultaten van de tracker kan je in een handig overzicht vergelijken en kunnen ook geëxporteerd worden voor verdere verwerking in andere softwareprogramma’s.

 


Huurprijs per tracker

Vraag ons hoe we je kunnen helpen:

Wat is je naam?
Wat is je bedrijfsnaam?
Wat is je e-mailadres?
Wil je graag snel gebeld worden? Geef dan hier je telefoonnummer
Omschrijf je vraag
Wat is de locatie van je event?
Voor welke periode wil je de tracker(s) huren
Aantal gewenste trackers

Voordeel 01

Een compleet, compact en gemakkelijk mee te nemen volgsysteem


Voordeel 02

Betaal een vaste forfaitaire prijs 


Voordeel 03

Geniet van de mogelijkheid tot huren op korte termijn zonder aankoopverplichting


Voordeel 04

Draagbaar lichtgewicht toestel met interne accu - geen installatie nodig


Voordeel 08

Bereikbaarheid verzekerd dankzij de krachtige GPS antenne, zelfs in de meest afgelegen gebieden

 
Event tracker

Klantentevredenheid

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren."

Johan Lockefeer, Terminal Manager ICO

ICO

Klantentevredenheid

"Hartelijk dank voor de lieve Kerstmis en Nieuwsjaarwensen. Ik vond het een heel tof kaartje om jullie stralende glimlachen te zien wat bij mij ook een glimlach op mijn gelaat toverde. En ook om eens het gezicht achter de telefoonstem te zien . Ik vind jullie een toffe bende!!!! Alvast wederkerende groeten en veel succes in het nieuwe jaar."

Smet Erna

Klantentevredenheid

"We zijn heel tevreden met de manier waarop de samenwerking verloopt. Telkens wanneer we support nodig hebben krijgen we heel snel een antwoord en ook het bijbestellen van tags verloopt vlot. Naar onze mening verloopt de samenwerking heel erg goed!"

Ton van der Hagen, ICT Hardware & Infrastructure Manager Iemants

Iemants

"Wij hebben bij All-Connects TT2 apparatuur laten inbouwen in verschillende nieuwe wagens en zouden hen dan ook aan iedereen aanbevelen. Het is een fijn bedrijf met een super service team, niets is teveel en je krijgt altijd zeer snel antwoord. Iedereen is erg behulpzaam en er wordt met de klant meegedacht. Ik kan wel zeggen dat de klant hier nog koning is!"

Karin Terwan

Klantentevredenheid

"Alles werkt terug zoals het moet. Bedankt voor de snelle service. Dat gaat bij jullie steeds vlot, en dat is zeker niet overal zo. Dus zeer positief. Merci."

Kristel Beck, Van Moer Marc.com

Van Moer Marc


Contacteren

Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail
Telefoon