All-Connects


Wat is Bestuurdersidentificatie?

Hoe weet een verantwoordelijke wie er wanneer met een voertuig heeft gereden waarvoor een snelheidsboete ontvangen wordt? Er zijn veel bedrijven waar meerdere chauffeurs met hetzelfde voertuig rijden, maar het is erg lastig om nog te achterhalen wie drie maanden geleden op dat bepaald moment reed. En als een organisatie tot de vaststelling komt dat sommigen van hun chauffeursgevaarlijk rijdenof veel meer brandstof dan hun collega’s verbruiken, wat kan je dan doen als werkgever? Want dit gedrag kan leiden tot verhoogde verzekeringspremies, dure reparaties of te frequente onderhoudsbeurten. En omdat je als werkgever verantwoordelijk bent voor de acties van je werknemerswanneer ze met een bedrijfsvoertuig rijden, kan je aansprakelijk gesteld worden. Bedrijven zijn vooral kwetsbaar als ze deze chauffeurs niet kennen / kunnen identificeren en proactief actie ondernemen.

Rijgedrag app

 

Wat kan ik er mee doen?

Dankzij de module bestuurdersidentificatie in het Track & Trace systeem wordt een duidelijk beeld gecreëerd van het rijgedrag van elke chauffeur. Zowel historisch als in realtime. De bestuurders- en voertuiggegevens worden gescheiden om meer inzicht in de verplaatsingen en acties van individuele bestuurders, ongeacht in welk voertuig ze rijden.

Er zijn verschillende manieren mogelijk om de bestuurders te identificeren: een Dallas sleutel | 1-Wire | i-Button, een RFID badge (kan gepersonaliseerd worden met bedrijfslogo), een draadloze sleutelhanger of zelfs een identificatie die je medewerkers reeds gebruiken voor de bedrijfstoegang zodat ze dezelfde badge kunnen gebruiken voor het voertuig.

Meestal kunnen de bedrijfsbadges, voor toegangscontrole tot kantoor, ook geprogrammeerd worden om zich aan te melden in de voertuig.


Hoe werkt deze applicatie voor identificatie van individuele bestuurders?

  • Het systeem gebruikt een deur- of sleutelslot waarbij de chauffeur bij ontgrendeling of vergrendeling automatisch geregistreerd wordt.
  • De app registreert bovendien het exacte tijdstip waarop chauffeurs in- of uitstappen.
  • De app geeft de chauffeur tijdens het rijden realtime alerts bij vooraf ingestelde parameters
  • zoals bijvoorbeeld bruusk remmen, té hevig versnellen, scherpe bochten te snel nemen, ...
  • Het moedigt chauffeurs hierdoor aan om zichzelf te corrigeren en hun negatief rijgedrag om te buigen naar een positieve, veilige en zuinige rijstijl.
  • De chauffeur zelf is, dankzij de alerts, ten alle tijd geïnformeerd over zijn rijstijl. Dit maakt dat de fleet manager op een transparante positieve manier kan communiceren hierover.
  • De app helpt om niet verkwistend om te springen met voertuig/brandstof en het verlaagt het risico op ongevallen dankzij de realtime automatische alerts.

Ritregistratie

Simpelweg een voertuig tracken is niet voldoende; voor een fleet manager is het belangrijk om ook de activiteit van individuele chauffeurs te monitoren. Ben je klaar om oplossingen voor jouw onderneming te evalueren? Vraag dan All-Connects om advies zodat het juiste systeem snel kan geïnstalleerd worden.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris dignissim ultrices blandit. Maecenas dui lorem, bibendum sit amet imperdiet non, tincidunt ut urna. Cras bibendum velit id nisi iaculis pellentesque. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Nulla facilisi. Nunc dictum accumsan nisl eget adipiscing. In 

TijdregistratieAutomatische tijdregistratie

KostenanalyseKostenanalyse

Verwerking van boetesVerwerking van boetes

BrandstofverbruikSnel overzicht over hoogste snelheid, brandstofverbruik, ...

RijgedraganalyseRijgedraganalyse

Meerdere programmaties mogelijkMeerdere programmaties mogelijk, individueel voor elke medewerker


Uitbreidingsmogelijkheden

Naast de standaardfunctionaliteit heb je de mogelijkheid om het systeem verder te personaliseren met verschillende opties:


Startonderbreker
 'Overrule' knop
Mobiele app voor realtime updates
Automatische aanmelding CheckinATwork bij aankomst
op een werf

Voordeel 04

Het systeem bevestigt wie de chauffeur en | of passagiers zijn


Voordeel 05

Er is geen discussie meer over wie wanneer gereden heeft


Voordeel 06

Je kan eenvoudig een automatisch rapport genereren om het rijgedrag van alle chauffeurs te vergelijken


Voordeel 07

Je wordt meteen verwittigd als iemand vertrekt zonder te badgen


Voordeel 08

Een correcte nacalculatie van de gepresteerde uren op de werf

 

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren." 

Johan Lockefeer, Terminal Manager ICO

ICO
 

"Hartelijk dank voor de lieve Kerstmis en Nieuwsjaarwensen. Ik vond het een heel tof kaartje om jullie stralende glimlachen te zien wat bij mij ook een glimlach op mijn gelaat toverde. En ook om eens het gezicht achter de telefoonstem te zien . Ik vind jullie een toffe bende!!!! Alvast wederkerende groeten en veel succes in het nieuwe jaar."

Smet Erna

 

"Alles werkt terug zoals het moet. Bedankt voor de snelle service. Dat gaat bij jullie steeds vlot, en dat is zeker niet overal zo. Dus zeer positief. Merci."

Kristel Beck, Van Moer Marc.com

Van Moer Marc

 


Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail