All-Connects

Onze Oplossingen

Private tracker

Niet alle types vervoersmiddelen zijn altijd even makkelijk te voorzien van een extra systeem zoals bijvoorbeeld diefstalbeveiliging of track & trace. De redenen waarom zo’n installatie moeilijker is, zijn zeer uiteenlopend. Op moto’s en quads zijn er nu eenmaal weinig plekjes waar je onopvallend een systeem kan wegwerken gezien hun kleine omvang. Bij oldtimers vergt een modern systeem dan weer te veel van de batterij, waardoor de levensduur van die batterij enorm verkort wordt. Check hier hoe onze private tracker de oplossing kan zijn voor jouw voertuig.


Foodtruck
Foodtruck

Je rijdt met je foodtruck van het ene naar het andere event, of je maakt misschien wel gebruik van extra transport omdat het ‘oude beestje’ niet meer zo ver kan rijden? Dankzij de unit die rechtstreeks op je foodtruck geplaatst wordt, kan je het transport volgen en weet je exact wanneer je foodtruck op de bestemming aankomt. Ook op de eventlocatie is je foodtruck dankzij de private tracker goed beveiligd.

Foodtruck
Aanhangwagens

Losstaande aanhangwagens worden vaak gestolen. Met de private tracker word je bij diefstal op de hoogte gebracht via sms | email en kan je snel ingrijpen. De installatie neemt slechts enkele minuten in beslag. Je installeert de compacte unit best op een subtiele, verborgen plek zodat dieven niet weten dat je aanhangwagen uitgerust is met een alarmsysteem. Dankzij de geofence zone die in contact staat met de unit, krijg je een alarm als je aanhangwagen (met unit) de zone verlaat.


Foodtruck
Oldtimer

Als eigenaar van een oldtimer wil je graag alles doen om je voertuig te beschermen tegen diefstal. Het is nochtans niet altijd even evident om een modern systeem in een ouder voertuig te plaatsen, gezien de batterij de extra belasting niet altijd aankan. De unit is daarom voorzien van een interne batterij en is ook erg compact zodat ze geen afbreuk doet aan het uitzicht van je oldtimer. Op enkele minuten is de unit geïnstalleerd en klaar voor een actieve bescherming. Stel een geofence zone in aan de hand van gps. Je krijgt dan een melding als je voertuig deze zone verlaat.

FoodtruckFoodtruck
Quad/moto

Kleinere voertuigen zoals quads en moto’s zijn een makkelijk doelwit voor dieven gezien hun toegankelijkheid. Je wil er dan ook zeker van zijn dat de unit die je voertuig beschermt op een onzichtbare plek geïnstalleerd wordt. De units zijn hittebestendig tot 100°C en kunnen daardoor rechtstreeks op de motor geïnstalleerd worden. Dankzij de interne batterij is er geen extra bedrading nodig. Klaar voor een avontuur? De unit heeft een ingebouwde GPS die zelfs op afgelegen gebieden je locatie trackt. Zo kunnen de achterblijvers je reisweg volgen.

Foodtruck
Boten

Ben je eigenaar van een boot die ergens aangemeerd is of zich in een loods bevindt? Laat je je boot voor de wintermaanden naar een zonnige bestemming transporteren? Dan weet je graag of je eigendom veilig is, of dat het transport goed is aangekomen op de eindlocatie. Om je daarbij te helpen, is onze geofence functie zeer nuttig. Daarbij zet je een virtueel hek rondom een bepaalde zone. Verlaat je boot met geïnstalleerde tracker deze zone, dan ontvang je meteen een alarmmelding.


         Meer weten?

Vraag een demo     

     


Voor individuele privé weggebruikers stellen we een gemakkelijke, draagbare, persoonsgebonden GPS tracker voor waarmee je met een gerust gevoel op weg kunt gaan. Bij een noodgeval verzendt het toestel onmiddellijk een sms naar een vooraf geprogrammeerd nummer zoals bijvoorbeeld een alarmcentrale, een familielid, buur of vriend, een zorgcentrum of de eigenaar van een voertuig. Je kan er ook voor kiezen om gebeld te worden. Deze oplossing kan toegepast worden op elke persoon, voorwerp of voertuig.

 


Track & Trace software
Track & Trace

Lokaliseer personen in realtime via een draagbare Track & Trace oplossing, bekijk je rittenhistoriek en gebruik statistieken om je ritten te vergelijken

Alerts & Alarms
Alerts & Alarms

Man-down functie: bij een val gaat er een automatisch alarm
naar een meldkamer en kan direct actie ondernomen worden
Diefstalalarm:automatische alerts bij ongeautoriseerde actie.
Je kan allerlei alerts instellen voor het onderhoud van je wagen
Als het alarm van je mobilhome afgaat, krijg je via SMS een verwittiging


Geofence software

Geofencing

Stel een bepaalde geografische zone in en ontvang een alert via sms
en/of e-mail indien het getraceerde object (persoon, dier, wagen of voorwerp)
buiten deze zone komt

Event Tracking

Event Tracking | verhuur

Formule die zeer interessant is voor kortetermijnhuur omdat er geen aankoopverplichting is. Het toestel heeft een zeer krachtig GPS signaal en een batterij met een uitzonderlijk lange levensduur. Er is dus geen aansluiting nodig. Bijladen kan eenvoudig met een thuislader op 220V AC.


Prive weggebruikers

 

senioren  |  kinderen| personen met een verstandelijke beperking of dementie 

rolstoelgebruikers | personen met een mobiele scooter

bromfietsers| motorrijders

wagens aanhangwagens & trailers  | mobilhomes 

waardevolle bezittingen

 

 


Contacteren

Niet zeker waar te starten?

Vul jouw gegevens in en we contacteren je voor vrijblijvend advies op maat

Naam
E-mail
Telefoon