Bespaar tijd en geld met automatische rittenregistratie

Automatische registratie van autoritten en gereden afstanden

Bijhouden hoeveel kilometers je bedrijfswagens afleggen? Daar steek je enorm veel tijd in. Zeker als je regelmatig zelf de kilometerstand van je auto's checkt of moet wachten op de kilometerregistratie die je medewerkers zelf bijhouden. En wat meer is: je bent nooit 100% zeker dat het allemaal klopt. Met automatische rittenregistratie via track & trace neem je jezelf heel wat werk uit handen.

| oktober 2021 |

Hoe je die rittenregistratie automatisch doet verlopen? Met een ritregistratiesysteem gebaseerd op track & trace. Gps-trackers in je wagens registreren in real time en tot op de meter nauwkeurig hoeveel kilometers elke wagen aflegt, welke routes je medewerkers nemen en hoelang ze daarover doen. Die informatie van al je wagens wordt automatisch doorgestuurd naar het dashboard van de app die je op je pc’s, tablets en smartphones kunt downloaden.

Meer lezen over automatische rittenregistratie via gps

Bespaar op je administratiekosten

Geef toe: de tijd die je medewerkers in de administratie van kilometerregistratie steken, kunnen ze veel beter spenderen aan taken die je geld opleveren in plaats van kosten. Al dat papierwerk, die tijdverslindende administratie en het achter de veren zitten van je werknemers? Dankzij automatische rittenregistratie zijn die verleden tijd. Alle gegevens die je moet hebben, vraag je in enkele klikken in het dashboard van de app op.

Snelle berekening van je transportkosten en -vergoedingen

Transportkosten factureren aan je klanten? Kilometervergoedingen uitbetalen aan je werknemers? Met de ritregistratie-software van All-Connects is ook dat snel gepiept. We koppelen onze app aan je facturatie- en/of hr-software. Ook hier heb je in enkele klikken een overzicht, bijvoorbeeld per medewerker, auto, klant of project. Maak je een verschil in privé- en bedrijfskilometers? Met de privéknop kunnen je medewerkers het systeem uitschakelen als ze je wagen voor eigen verplaatsingen gebruiken.  

Duidelijk realtime-overzicht

De gegevens van al je voertuigen komen in real time in het visuele dashboard van de app terecht. Zo heb je altijd en overal, 24/7, een duidelijk zicht op de kilometerstanden, ritten en locaties van je wagens. Op kaart of in tabelvorm: je gebruikt het overzicht dat voor jou het makkelijkste is. Al die data blijven ook in het ritregistratiesysteem staan. Zo kan je ver in de tijd teruggaan om gegevens op te zoeken over bijvoorbeeld veelgebruikte routes, veelbezochte locaties of gemiddelde verplaatsingsduur.

Handige extra’s van automatische rittenregistratie

Nog een voordeel van een automatisch ritregistratiesysteem? Je kan er veel meer mee doen dan alleen de ritten en kilometers van je auto's bijhouden. Dankzij de gps-tracker zie je ook hoe snel je medewerkers rijden en kan je de verkeersboetes die je binnenkrijgt op hen verhalen. En door meldingen op basis van data of gereden kilometers in de app in te stellen, krijg je automatisch waarschuwingen wanneer elke wagen op onderhoud of naar de keuring moet.

Krijg vrijblijvend advies

Is automatische rittenregistratie of kilometerregistratie precies wat je zoekt? Of wil je nog wat meer info? Neem contact met ons op via 03 289 55 35 of vul het onderstaand formulier in. We werken vrijblijvend een voorstel op maat van je bedrijf en wagenpark uit.

Deel deze blog:

Stel ons je vraag

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar welke tracking en digitale oplossingen All-Connects aanbiedt? Stel ons je vraag en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

eBook
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.