All-Connects Over onsOver ons

Over ons

We maken je bedrijf sterk en concurrentieel

Als expert in track & tracesystemen weten we waarover we spreken. We helpen je verder groeien en uitbreiden met de nieuwste technologieën waarvan we zeker zijn dat ze je bedrijf een serieuze boost geven. Dankzij onze voortdurende research naar de beste producten op de wereldwijde markt, kunnen we je de juiste oplossingen voorstellen die verzekeren dat je onderneming concurrentieel vooruit blijft gaan. Het is net daarom dat we al sinds jaar en dag marktleider zijn voor gespecialiseerde hardware en software om vloten, personeel en materialen te tracken en te beheren.

Expertise die we met je delen

We houden ons team bewust klein omdat we kiezen voor kennis en ervaring. Elk teamlid heeft enorm veel expertise en bagage in zijn track & trace-domein. Al die kennis delen we met jou. We helpen je om het bos door de bomen te zien, leggen je de voor- en nadelen van elke tracking sensor, unit en software uit, en stellen de beste combinatie voor die je bedrijf nodig heeft.

Vlaamse track & trace-specialist

Met All-Connects kies je voor een Vlaams familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar zijn sporen verdiend heeft in het ontwikkelen van track & tracesystemen die een verschil maken. Je hardware en software is volledig afgestemd op de Belgische wetgeving, in welke sector je ook actief bent.

All-Connects.
A connected team.

Annick & Kelly
werken er hard voor dat alles op wieltjes verloopt op kantoor, en zorgen voor correcte en snelle betalingen.
HR, Office
& Finance
Management
Philippe
heeft de visie om vooruit te denken en empowert zijn team tot het best mogelijke resultaat voor de klant
Philippe
waakt over ons kwaliteits- en GDPR-beleid, en bereiden de ISO certifiëring voor
Quality
ISO
GDPR
Marketing
Hilde
communiceert over de bedrijfsvisie, 
de track & trace en IoT producten
en presenteert zo All-Connects in woord en beeld, online en op papier
Agnetha, Sam & Kelly
maken onze legendarische customer service elke dag waar, met een correcte administratie, ​​strakke planning en een duidelijk antwoord op al je vragen.
Customer
Service
desk
Software
Development
en R&D
Philippe en Niki
scannen continu de technologische wereldtrends en sourcen/ontwikkelen de best mogelijke track& trace hardware en software op maat van de klant
Abdel, Dylan en Eddy
zijn het technisch hart van ons team, en zorgen ervoor dat de productie, installatie en technische ondersteuning tot in de puntjes verzorgd is. 
Technical
Service
desk
Sales
desk

Peter, Gregg en Thibaut
luisteren naar je verhaal, adviseren en
begeleiden je in het kiezen van de juiste tracking en/of IoT oplossing(en) voor jouw bedrijf
A connected team.

Onze 4,9 Google score maken we elke dag opnieuw waar

Onze missie - een verbonden wereld leidt tot groei - wordt versterktdoor de kracht van de passie voor ons vak. We streven ernaar om elke interactie te benaderen met dezelfde positieve energie. Het gaat niet alleen om wat we doen, maar ook om de toewijding en betrokkenheid die we tonen. We geloven dat een gepassioneerde benadering van ons werk niet alleen onze eigen voldoening vergroot, maar ook het vertrouwen opbouwt bij onze klanten en partners.

Ontmoet ons team:

Philippe Minne, CEO AllConnectsThierry Plouvier, COO AllConnectsHilde Lavrijssen, Marketing & Design Manager AllConnectsPeter Meersschaert, Sales Manager AllConnectsThibaut De Ridder, Account Manager AllConnectsGregg Arens, Account Manager AllConnectsSam Vermunicht, Customer Service AllConnectsSam Vermunicht, Customer Service AllConnectsSam Vermunicht, Customer Service AllConnectsAbdel Bouffracha, Customer Service AllConnectsDylan Leys, Customer Service AllConnectsInstallaties AllConnectsNiki Van den Hout, ontwikkeling appsNiki Van den Hout, ontwikkeling apps

Dicht bij jou

Er is altijd een servicepartner of installateur dicht bij je in de buurt. Zo krijg je de best mogelijke service, ben je snel geholpen en hoef je je geen zorgen te maken over verplaatsingskosten die uit de pan swingen.

We werken zeer nauw samen met lokale partners om je 100% dienstverlening te kunnen aanbieden:

Xtendit
Car & Co
Degraeuwe Renting
IDE Service

De beste track & trace op de markt

Track & trace-sensoren en software evolueren constant. Daarom speuren we nationaal én internationaal voortdurend naar de best werkende producten. Deze hardware testen en evalueren we grondig voor we ze je voorstellen. Zo krijg je altijd de functionaliteit, kwaliteit én prijs die je zoekt.

24/7 service

Onze experts staan graag voor je klaar, waar en wanneer je ons ook nodig hebt. En kan je een training gebruiken om wegwijs te worden in je software en app? Ook die krijg je waar en wanneer dat nodig is.

Sprekende cijfers

+ 20 jaar ervaring
+ 3.200 klanten
+ 68.000 verbonden assets
+ 10.000 gebruikers van onze beheersapplicaties

Krijg gratis het overzicht van onze track & tracesystemen

Welke track & trace-systemen passen het beste bij je bedrijf en wat je zoekt? Welke werkwijze drukt je kosten, optimaliseert je werking en laat je toe om snel je planning bij te sturen als het moet? We begrijpen dat je daar nu al graag een antwoord op hebt.

Daarom krijg je van ons een kort overzicht in de bus van welke systemen je best voor welke assets gebruikt. Of het nu voor je mobiele werknemers, bedrijfsvoertuigen, infrastructuur of machines en materialen is. Of als landbouwbedrijf voor je mesttransport. We leggen in een paar zinnen uit hoe onze track & tracetechnologie je helpt. Vul hieronder je gegevens in en ontvang onze bedrijfscatalogus in je mailbox. Zeker doen. Het is gratis.

ps. Heb je al een concrete vraag? Vul dan ook het laatste veld in en je krijgt zo snel mogelijk een antwoord.

bochure
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.