Track & trace: track, beveilig en beheer je wagens, werknemers, machines en materialen

Je werknemers, wagenpark en materieel maximaal laten renderen? Tijd winnen, geld besparen en efficiënter werken door manuele taken te automatiseren? Voorzie je buitendienst, voertuigen en kostbare bedrijfsassets van track & trace-sensoren en beheer ze in realtime op je pc, tablet of smartphone. Met de data die je verzamelt, maximaliseer je hun rendement en verbeter je de bedrijfsprocessen op basis van objectieve feiten.

Gratis demo
Gratis demo
Gratis bedrijfsscan

Ken je alle pijnpunten? Leer waar je nog meer kan optimaliseren!

Track & trace via All-Connects: je garanties

Ervaring-garantie
Ervaring-garantie
Gebruik de expertise van
een stabiel bedrijf
+ 20 jaar ervaring in track & trace
Snelle opstart-garantie
Snelle opstart-garantie
Zo snel mogelijk na bestelling
terug operationeel.
+ 68.000 verbonden assets
24/7 service-garantie
24/7 service-garantie
Ons customer service team staat voor
je klaar, waar en wanneer je ons nodig hebt.
We helpen je met de juiste kennis
Expertise-garantie
Expertise-garantie
We zijn expert in CHECKIN@WORK,
TT-alarmen en AGR-GPS.
+ 3200 klanten in Vlaanderen

Dank voor de vlugge respons, we zijn alvast héél tevreden over de samenwerking met de firma All-Connects !

Grondwerken & Vervoer Debacker-Vanryckegem

All-Connects Customers

“Elke projectleider doet zelf de aankoop voor de werf. En als een projectleider navraag doet voor andere werven geven we de naam All-Connects altijd door.”

Griet Emonts-gast, projectleider Monument Vandekerckhove

All-Connects Customers

“Je voelt dat die als verkoper die technische achtergrond beheerst. Jaimie goochelt daarmee, vindt dat tof en snapt alles. Hij beheerst het én het komt in orde. En dat kunnen we ook van zijn service achteraf zeggen.”

Diederik Willems, cel Facility Natuurpunt

All-Connects Customers

“Met All-Connects hebben we een heel goed contact. Ze luisteren goed naar onze noden en gaan perfect om met confidentiële informatie. Voor mij is dé grote troef dat ze echt wel meedenken. Het meedenken en de snelheid van reageren, dat vind ik top en dat is voor ons belangrijk.”

Koen Peeters, Director Operations Conway

All-Connects Customers

"Het systeem biedt alle mogelijkheden aan die voor ons belangrijk leken. We gebruiken nu wat we nodig hebben. Toekomstgericht weten we dat we kunnen uitbreiden binnen de software, dus op dat vlak zijn we ook gewapend voor de toekomst."

Frédéric Langeraert, Verantwoordelijke Aankoop MDO Techniek

All-Connects Customers

“We zijn al járen klant bij All-Connects maar destijds hebben we er wel een paar bekeken. All-Connects leek me een bedrijf dat wel wist waarover ze spraken. Ze hebben de software laten zien, dat was een rechttoe rechtaan software die altijd werkt en up-to-date is.”

Sven Stuyven, Managing Director DIBO Cleaning Systems

All-Connects Customers

"Wij hebben bij All-Connects TT2 alarmen laten inbouwen in verschillende nieuwe wagens en zouden hen dan ook aan iedereen aanbevelen. Het is een fijn bedrijf met een super service team, niets is teveel en je krijgt altijd zeer snel antwoord. Iedereen is erg behulpzaam en er wordt met de klant meegedacht. Ik kan wel zeggen dat de klant hier nog koning is!"

Karin Terwan, eigenaar Choices

All-Connects Customers

"We zijn heel tevreden met de manier waarop de samenwerking verloopt. Telkens wanneer we support nodig hebben krijgen we heel snel een antwoord en ook het bijbestellen van tags verloopt vlot. Naar onze mening verloopt de samenwerking heel erg goed!"

Ton van der Hagen, ICT Hardware & Infrastructure Manager Iemants

All-Connects Customers

"We gebruiken ondertussen al 10 jaar de track & traceapplicatie van All-Connects. Het is perfect wat we moeten hebben. Een login en 5 minuutjes uitleg. Meer heeft een nieuwe medewerker niet nodig om ermee aan de slag te gaan"

Bart Van Limbergen, zaakvoerder BVL

All-Connects Customers

"We hebben nu eindelijk een goed monitorsysteem met geofencing om veilig verkeer op onze kaaien te verzekeren en ongevallen veroorzaakt door te snel of onvelig rijden te minimaliseren."

Johan Lockefeer, Terminal Manager ICO

All-Connects Customers

"Alles werkt terug zoals het moet. Bedankt voor de snelle service. Dat gaat bij jullie steeds vlot, en dat is zeker niet overal zo. Dus zeer positief. Merci."

Kristel Beck, Van Moer Marc.com

All-Connects Customers

Krijg gratis het overzicht van onze track & tracesystemen

Welke track & trace-systemen passen het beste bij je bedrijf en wat je zoekt? Welke werkwijze drukt je kosten, optimaliseert je werking en laat je toe om snel je planning bij te sturen als het moet? We begrijpen dat je daar nu al graag een antwoord op hebt.

Daarom krijg je van ons een kort overzicht in de bus van welke systemen je best voor welke bedrijfsmiddelen gebruikt. Of het nu voor je mobiele werknemers, bedrijfsvoertuigen, infrastructuur of machines en materialen is. Of als landbouwbedrijf voor je mesttransport. We leggen in een paar zinnen uit hoe onze track & tracetechnologie je helpt. Vul hieronder je gegevens in en ontvang onze bedrijfscatalogus in je mailbox.

Heb je al een concrete vraag? Vul dan het laatste veld in en je krijgt zo snel mogelijk een antwoord.

Track & tracesystemen eBook
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ontvang onze nieuwsbrief met tips & acties

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.