Klantenportaal: Connect met een All-Connects beheerplatform

Welkom op de platformpagina van All-Connects. Kies hieronder het platform waarvoor je een abonnement hebt, login en begin te werken. Naargelang je verantwoordelijkheden of locatie kies je ervoor om te werken op de desktopversie, of open je de app op je smartphone of tablet. We wensen je veel werkplezier!

Live Connect
Google PlayApp Store
Check Connect
Google PlayApp Store
Fleet Connect
Google PlayApp Store
Agrapp Connect
Google PlayApp Store
Live.connect

LIVE.connect

Gespecialiseerde software voor het beheer van je vloot en medewerkers die op de baan zijn: Checkin@work, AGR-GPS mesttransportregistratie, incert gekeurde TT alarmen, ... Login op de PC applicatie om te connecteren met je voertuigen en buitendienst. Ben je een erkende mestvoerder en heb je ons AGR-GPS systeem voor de registratie van je mestritten in de cabine? Download dan de  mobiele app AGR-GPS mestvoerders op je toestel om verzekerd te zijn van automatische softwareupdates.

Check.connect

CHECK.connect

Bewaar altijd het overzicht over je machines en materialen: CHECK.connect brengt al je bedrijfsassets overzichtelijk op 1 centrale online beheerapplicatie in kaart zodat je ze altijd en overal kan volgen. Login op je PC of download de app op je smartphone. In no time ben je geconnecteerd met je bedrijfsassets!

Fleeet.connect

FLEET.connect

Professioneel beheer van je wagenpark en mobiele werknemers. Afhankelijk van jouw bedrijfssituatie, de gewenste functionaliteiten en de grootte van je wagenpark kies je voor een basistracking of professionele tracking. Connecteer op de PC met je FLEET.connect applicatie (start of pro). Ben je een beheerder? Download dan de FLEET.manager op je smartphone zodat je altijd en overal je voertuigen en chauffeurs kan volgen. Je chauffeurs kunnen de FLEET.driver app downloaden om met de dispatch in contact te blijven.

World.connect

WORLD.connect

Track je internationale zendingen wereldwijd en volg ze online. Connecteer met het online platform en check waar je containers of transport zich bevindt; waar ook ter wereld. Deel de tracking link met je klanten zodat ook zij gerust kunnen zijn dat hun verscheepte goederen veilig onderweg doorheen de transportketen.

AGRAPP.connect

AGR-GPS burenregeling

De AGR-GPS burenregeling is sinds 2020 verplicht voor mestvervoer via burenregeling. Connecteer met de applicatie op je PC om je voertuigen, chauffeurs en burenregelingcontracten toe te voegen, en om de gereden ritten te bekijken. Je chauffeurs kunnen de AGR-GPS burenregeling app op hun smartphone downloaden om de ritten te registreren.

Hulp nodig All-connects

Blijf op de hoogte

We delen geregeld tips & tricks zodat je nog meer vertrouwd geraakt met het All-Connects platform waarmee je dagelijks werkt. Ook houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en industriegerelateerd nieuws. Wil je niets missen? Geef dan hieronder je voorkeuren door.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.