Bestuurdersidentificatie: zo weet je wie er wanneer met je wagens rijdt

Rijden verschillende werknemers of chauffeurs met dezelfde wagens in je bedrijf? Dan weet je hoe moeilijk het is om precies te weten wie er wanneer met welke wagen onderweg is geweest. Met bestuurdersidentificatie via track & trace verdwijnen al je problemen als sneeuw voor de zon.

Identificatie met badge of ID sleutel

Als bedrijf heb je niet altijd de mogelijkheid om al je werknemers een personen-, bestel- of vrachtwagen te geven om je producten te leveren, klanten te bezoeken of een onderhoud, herstelling of plaatsing te gaan uitvoeren. Het kan een bewuste keuze zijn natuurlijk. Wanneer je je voertuigen uitrust met een badge-/sleutellezer of sensor, weet je altijd wie met welk voertuig onderweg is.

Realtime info over tijd en plaats

Zo zie je van al je werknemers tot op de seconde nauwkeurig wanneer ze in welke wagen zijn gestapt en wanneer ze op hun bestemming zijn aangekomen. En dankzij de ingebouwde gps-tracker ook de exacte locatie. Die gegevens worden continu in real time doorgestuurd. Dat laat je toe om hun route te volgen en bijvoorbeeld je dichtstbijzijnde voertuig naar een dringende oproep te sturen.

Meer voordelen dan je denkt

Het trackingsysteem wordt verbonden met de boordcomputer van je voertuigen. In een handige software app op je computer, tablet of smartphone volg je alles op:

· Je bespaart je tijd en kosten omdat je geen manuele administratie meer hoeft bij te houden.

· Je weet, indien je de mobiliteitsvergoeding moet berekenen voor je bouwvakkers, ineens wie de chauffeur is, en wie als passagier meereed.

· Je krijgt per wagen of medewerker met 1 klik rapporten en overzichten op over onder andere het verbruik, de gereden snelheid, het aantal kilometers, …

· Je zietwie voor welke verkeersboete, schade of veel te snelle slijtage verantwoordelijk is.

· Je weet hoelang je mobiele werknemers effectief aan het werk zijn geweest.

·  Je factureert de juiste werkuren aan je klanten.

·  Je berekent in enkele klikken het loon en de kilometervergoeding van je medewerkers.

Handige uitbreidingsmogelijkheden

Dankzij bestuurdersidentificatie via track & trace heb je nog veel meer mogelijkheden waarmee je het systeem kan uitbreiden. Denk daarbij aan:

· analyse van het rijgedrag om je werknemers zuiniger en veiliger te doen rijden

· startblokkering omte vermijden dat iemand vertrekt zonder zich te identificeren

· een privéknop om een onderscheid temaken tussen privé- en werkkilometers

En nog verschillende andere opties. Als je dat wil, stellen we ze graag aan je voor.

Gratis en vrijblijvend advies

Het fijne weten van bestuurdersidentificatie via track & trace? Geef ons een seintje via telefoon, mail of onze website[KB1] . Na een gesprek waarin je ons vertelt wat je precies wilt, krijg je een gratis en vrijblijvend voorstel dat helemaal is afgestemd op je vraag, je wagenpark en je werknemers.

Deel deze blog:

Stel ons je vraag

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar welke tracking en digitale oplossingen All-Connects aanbiedt? Stel ons je vraag en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

eBook
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.