Met een gps-tracker op je trailer of aanhangwagen ben je iedere dief te slim af

Waarom een gps-tracker?

Een gps-tracker kan je op een goed verborgen plek aan je aanhangwagen bevestigen. Dankzij zo’n tracker weet je altijd tot op de meter nauwkeurig waar je trailer of aanhangwagen zich bevindt. Op de track & trace-app op je smartphone of tablet, of in het dashboard van de track & trace-software op je pc zie je in real time de locatie waar hij op dat moment staat. Ook het traject dat hij aflegt, krijg je duidelijk te zien.

Wordt je aanhangwagen gestolen? Dan kan de politie met die gegevens naar de exacte plek rijden waar de dief hem heeft gezet of achtergelaten.

Zo werkt een gps-tracker op je trailer of aanhangwagen

Een tracker op je trailer: altijd een goed idee

Als eigenaar van 1 of meer aanhangwagens heb je redenen genoeg om voor een gps-tracker te kiezen. Enkele voorbeelden:

  • Staat je aanhangwagen op een vaste plek,weg van je bedrijf? In de app op je smartphone check je wanneer je maar wil of hij daar nog altijd staat.
  • Heb je verschillende aanhangwagens op de baan? Met een tracker op elke trailer weet je altijd waar ze zijn.
  • Vervoer je een boot, oldtimer of anderekostbare lading? Het geeft je een veilig gevoel te weten dat je je trailer’s nachts of tijdens een pauze vanop afstand online in het oog kan houden.

Bovendien kan je met een tracker je trailer of aanhangwagen gemakkelijker laten verzekeren. Van sommige verzekeringsmaatschappijen krijg je dan zelfs korting.

Zo werkt een gps-tracker op je trailer of aanhangwagen 

Beveilig je aanhangwagen extra

Beslis je om een gps-tracker op je trailer of aanhangwagen te plaatsen? Met enkele simpele trucjes maak je ook de kans op diefstal kleiner:

  • Zet een stevige wielklem op jeaanhangwagen.
  • Parkeer hem in een garage, op een afgesloten plek of zo ver mogelijk uit het zicht.
  • Laat hem opvallen tussen andere aanhangwagens: geef hem een andere kleur of zet er je bedrijfsnaam of -logo op.

Zo werkt een gps-tracker op je trailer of aanhangwagen 

Krijg vrijblijvend advies

Krijg je graag wat meer advies over de beveiliging van je aanhangwagen of trailer met een gps-tracker? Neem vrijblijvend contact op met ons. We komen je graag tonen hoe je met onze trackers en app een aanhangwagen beveiligt, in real time volgt en terugvindt.

Stel ons je vraag

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar welke tracking en digitale oplossingen All-Connects aanbiedt? Stel ons je vraag en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

eBook
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.