Gps-tracker kind: veilig naar school

Maak jij je zorgen over dat je kind veilig op school is gearriveerd? Dankzij een gps-tracker van All-Connects weet je steeds waar je kind zich bevindt. In deze blog lees je meer over wat zo’n tracker precies is en wat de voordelen ervan zijn voor jouw gezin.

Waarom is een gps-tracker voor jouw kinderen nodig?

Iedere ouder maakt zich weleens zorgen over dat de kinderen al dan niet veilig op school zijn aangekomen. Als je kinderen al oud genoeg zijn voor een gsm, kan je hen natuurlijk vragen om een berichtje te sturen. Maar als ze dat dan een keertje vergeten, wordt je ongerustheid alleen maar aangewakkerd.

Met een trackingsysteem van All-Connects kan je te allen tijde de locatie van je kind opvragen met je smartphone, gsm of computer. Meer zelfs: van zodra jouw kind zich buiten de schoolomgeving begeeft, brengt het systeem je automatisch op de hoogte.

Hoe werkt het tracken van je kind precies?

All-Connects maakt het opvolgen van je kind mogelijk met onze geavanceerde track & trace-technologie. Zo gaan we te werk:

  1. Jouw kind draagt een gps-tracker met zich mee.
  2. Tijdens de verplaatsing van en naar de school registreert de tracker de locatie van je kind.
  3. De tracker stuurt de geregistreerde data door naar het overkoepelende systeem.
  4. Ouders bekijken de locatiegegevens en inzichten in realtime via een applicatie op een smartphone, tablet of computer.

Welke meerwaarde biedt een gps-tracker?

Locatiegegevens

De tracker houdt in realtime nauwkeurig de locatie van je kind bij. Maak je je een beetje zorgen op je werk of je kind wel veilig op school is gearriveerd? Neem je smartphone even in de hand en stel jezelf terug gerust.

En daar houdt het nog niet op. Ga via de app ook na welke route je kind van en naar school heeft genomen en hoelang die verplaatsingen duurden. Ook eventuele stopplaatsen onderweg worden geregistreerd. Was hij/zij vandaag wat later terug van school, dan kan je perfect nagaan hoe dat komt.

Geofence-technologie

Met de geofencing technologie van All-Connects kan je een geografisch gebied virtueel afbakenen door middel van gps-technologie.

Hoe die technologie werkt? Wel, de tracker staat in verbinding met het overkoepelende geofencing-systeem. In het systeem heb je als eigenaar een straal ingesteld rondom een bepaalde zone. De school van jouw kind, bijvoorbeeld.

Zodra je kind met de tracker een grenslijn van het ‘geofence’ overtreedt, genereert het systeem een automatische melding.  Jij krijgt deze melding aan in de vorm van een sms of e-mail. Zo word je verwittigd wanneer jouw kind zich buiten de schoolomgeving begeeft.

Connect met ons!

Heb je interesse in een gps-tracker voor jouw kind? All-Connects werkt steeds op maat van de klant. Daarom overlopen we graag met jou al je noden en wensen in een gratis en vrijblijvende brainstormsessie. Je kan hier makkelijk met ons contact opnemen.

Deel deze blog:

Stel ons je vraag

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar welke tracking en digitale oplossingen All-Connects aanbiedt? Stel ons je vraag en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

eBook
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.