Investeer in track & trace en bespaar!

Ja hoor, je leest het goed: besparen dankzij de aankoop van een track & trace systeem. Hoe zit dat precies in elkaar, en where do I sign up? In deze blog nemen we je mee naar de wondere wereld van track & trace, en waarom dit erg voordelig voor je portemonnee kan zijn!

Hoeveel bedrijfsprocessen lopen vertraging op door slechte communicatie? Hoeveel budget gaat er wel niet verloren aan de herstelling van bedrijfsvoertuigen? In elk bedrijf is er wel ergens ruimte voor verbetering, en vaak ook een opportuniteit om efficiënter om te gaan met die uiteindelijk naar een aanzienlijke besparing leiden. We bekijken enkele van de meest voorkomende situaties waar een track & trace systeem je kan helpen je operationele kosten te drukken.

“Het is een bedrijfswagen, dus zoveel maakt het toch niet uit.”

Ontvang je vaak boetes in je brievenbus omdat een werknemer te snel gereden heeft met één van de poolwagens? Zijn er veel schadegevallen of vertonen de wagens na verloop van tijd steeds meer kleine krassen of deukjes? Heb je de indruk dat er vaak nonchalant omgegaan wordt met je bedrijfswagens, omdat et toch niet eigen bezit is? Tijd om daar verandering in te brengen!

Elke chauffeur is natuurlijk anders. De ene is al wat voorzichtiger, de andere heeft al wel eens een zware voet. Maar hoe reageer je daar het beste op? Iedereen gelijk voor de wet, of houd je rekening met ieders individuele rijgedrag alvorens je misschien te strenge – of te zachte – beslissingen neemt? Rijgedraganalyse kan je daarbij helpen.

Hierbij wordt er een systeem in de wagen geplaatst, dat tijdens het rijden zaken meet zoals het optrek- en remgedrag, brandstofverbruik, schakelgedrag, … Zo krijg je een realistisch beeld over hoe een werknemer zich gedraagt achter het stuur en reken je af met onverantwoord rijgedrag binnen je bedrijf. Daarnaast vormt het ook een motivatie voor werknemers die het wel goed doen achter het stuur, om dit ook te blijven volhouden. Je kan er eventueel zelfs een beloningenprogramma voor opstarten.

Wist je trouwens dat we een onderzoek voerden naar hoe verzekeringsmaatschappijen tegenover rijgedraganalyse staan in ruil voor een korting op de verzekeringspremie? De resultaten zullen je verbazen! Klik hier om het te ontdekken.

Connect met ons!

Ben je zelf op zoek naar hét track & trace systeem op jouw maat? Twijfel dan zeker niet om ons vrijblijvend via deze link te contacteren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op, om samen de mogelijkheden te bespreken.

Stel ons je vraag

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar welke tracking en digitale oplossingen All-Connects aanbiedt? Stel ons je vraag en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

eBook
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.