Mestbank app: pas je gegevens- en energieverbruik aan!

Om te zorgen dat je AGR-app steeds probleemloos blijft lopen, zijn er een aantal instellingen in je smartphone die je best even aanpast. Afhankelijk van het merk van je toestel, kan het zijn dat je op een andere plek naar deze instellingen moet zoeken. In ons voorbeeld maken we gebruik van een Samsung-toestel.

Om de nodige instellingen aan te passen, ga je naar de instellingen op je smartphone. Deze kan je meestal vinden onder een tandwiel/moersleutel icoon.

Vanuit het instellingen-menu krijg je toegang tot alle informatie over je apps, toegankelijkheid, onderhoud, ... Om de Mestbank-app zo optimaal mogelijk te laten functioneren, is het aangewezen om het gegevensgebruik aan te laten staat de hele tijd dat de applicatie actief is. Hoe doe je dat? Ga via je instellingen naar 'Apps' en ga op zoek naar de Mestbank app in je overzicht.

Klik vervolgens door naar de gegevens van de app. Hier kan je onder andere raadplegen hoeveel geheugen deze app in beslag neemt. Ook kan je hier de applicatie de machtiging geven om op de achtergrond gegevens te blijven gebruiken. Schakel deze functie zeker in, deze zorgt er namelijk voor dat je gegevens correct naar de Mestbank worden verzonden.

Mestbank app stappen123

Als volgende stap is het ook belangrijk om te zorgen dat je app nooit in sluimerstand kan gaan. Doet je app dit wel, dan gaan er kostbare gegevens verloren en kan het zelfs zijn dat je transport niet correct geregistreerd wordt. Let dus zeker op dat je ook deze instelling in je smartphone wijzigt!

Keer hiervoor terug naar het instellingen-menu (stap 1 en 2) en klik vervolgens op 'Apparaatonderhoud'. Hier zie je onder andere gegevens over je batterij en je opslag. Klik op het onderdeel 'Batterij'. Het is belangrijk dat de Mestbank app steeds op 100% blijft draaien, bijgevolg wil je niet dat de app in sluimerstand gaat wanneer deze actief is. Ga naar het overzicht van de 'Apps die nooit sluimeren'. Hier kan je handmatig de Mestbank-app aan toevoegen. Vanaf nu zal de applicatie nooit sluimeren.

Mestbank app stappen456

Connect met ons!

Ben je op zoek naar meer informatie over de AGR-GPS app of een systeem op maat? Twijfel dan zeker niet om ons vrijblijvend via deze link te contacteren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op, om samen de mogelijkheden te bespreken.

Deel deze blog:

Stel ons je vraag

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar welke tracking en digitale oplossingen All-Connects aanbiedt? Stel ons je vraag en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

eBook
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.