Waarom kiezen voor een startonderbreker in je auto?

Startonderbreker gecombineerd met track & trace

Een startonderbreker in je auto is een extra bescherming die voorkomt dat autodieven je wagen kunnen starten en ermee wegrijden. Al sinds 1998 zijn nieuwe auto’s standaard met zo’n startonderbreker uitgerust. Alleen: autodieven weten hoe ze die kunnen uitschakelen. De oplossing? Een extra startonderbreker, ingebouwd in een officieel gekeurd autoalarm.

| oktober 2021 |

Wat doet een startonderbreker in je auto precies? Hij voorkomt dat je motor draait, waardoor hij gewoonweg niet kan starten. De startonderbreker van All-Connects zit ingebouwd in een autoalarm met track & trace-systeem. Het voordeel daarvan: als een dief dat probeert te deactiveren of te ontkoppelen, wordt dat als hacking beschouwd. Het alarm stuurt dan meteen een melding uit en activeert ook automatisch de startonderbreker.

Ik wil meer lezen over autoalarmen met startonderbreker

INCERT-gekeurd autoalarm

De startonderbreker om je auto te blokkeren zit bij All-Connects in een INCERT-gekeurd TT-alarm. Dat label wil zeggen dat ons alarmsysteem officieel goedgekeurd is en het bewijst dat je het door een professionele firma hebt laten plaatsen. Dankzij dat INCERT-label kan je je autoverzekering probleemloos uitbreiden met een waarborg diefstal. Van sommige verzekeraars krijg je dan zelfs korting.

TT3-alarm: startonderbreker

Zo’n startonderbreker voor je auto vind je in een TT3-alarm. Wanneer de dief de motor van je wagen afzet, kan hij hem niet meer starten. Bovendien ziet de alarmcentrale dankzij de gps-tracker in je wagen in real time waar de dief naartoe rijdt. Zo kunnen ze de politie meteen naar de juiste plek sturen. Let wel: een TT3-alarm verstuurt de diefstalmelding naar je eigen gsm of smartphone. Het is jouw verantwoordelijkheid om de alarmcentrale te waarschuwen en de tracking van je wagen te laten starten.

TT4-alarm: startonderbreker + herkenning van de bestuurder

Met een TT4-alarm ga je nog een stap verder. Naast de startonderbreker heeft je autoalarm ook bestuurdersherkenning. Zo weet je 100% zeker dat er iemand achter het stuur zit die niet in je wagen thuishoort. En omdat het alarm in je wagen automatisch de bewakingscentrale waarschuwt, start die ook meteen na de diefstal de track & trace op om je wagen te volgen. Zo win je kostbare tijd.

Ik wil meer weten over autoalarmen met startonderbreker

Krijg vrijblijvend advies

Wil je meer weten over een startonderbreker in je auto? Ben je niet zeker welk TT-alarm voor jou het beste is? Bel ons even op 03 289 55 35, of stuur ons hieronder je gegevens door. We helpen je graag en maken volledig vrijblijvend een offerte voor je op.

Deel deze blog:

Stel ons je vraag

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar welke tracking en digitale oplossingen All-Connects aanbiedt? Stel ons je vraag en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

eBook
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.