Verloren bagage? Vind ze snel terug met track and trace

Niets zo vervelend als een koffer die kwijt is. Dankzij de track and trace-oplossing van All-Connects weet je snel en eenvoudig de exacte locatie van je bagage. Lees er in deze blog meer over.

Als je koffer niet opduikt op de transportband, heb je absoluut geen verhaal. Ook de vliegtuigmaatschappij heeft op dat moment geen idee waar de koffer zich zou kunnen bevinden. Heel vervelend vooral als je je vakantie moet starten zonder je persoonlijk spulletjes!

Via een check-in-systeem probeert de maatschappij het reistraject van de verloren bagage te traceren. Vaak duurt het dan nog enkele dagen vooraleer je koffer in je hotel of bij je thuis arriveert. En soms wordt de bagage zelfs nooit gevonden.

Met de track and trace-technologie van All-Connects vertrek je zorgeloos op reis. Is je koffer niet op je reisbestemming geraakt? Met een gps-tracker in je bagage kan je de koffer traceren via een app op je smartphone, tablet of laptop.

Eenvoudige plaatsing

In tegenstelling tot vaste track and trace-systemen is hier geen complexe, professionele installatie vereist. Het enige wat je hoeft te doen, is de tracker simpelweg in je bagage plaatsen. Je bent dus snel klaar om op reis te vertrekken.

Grote interne accu

Als de tracker in je bagage zit, kan je het toestel onmogelijk van stroom voorzien. Je hoeft je echter geen zorgen te maken. Zelfs niet als je koffer dagenlang onderweg is. Het voornaamste voordeel van de draagbare tracker is namelijk de grote interne accu.

Zo blijft het track and trace-toestel – bij normaal gebruik – maar liefst een volledig jaar actief zonder vervanging van de batterij.

Binnen Europa

Met de track & trace oplossing van All-Connects heb je een perfect bereik. Van Zweden tot Spanje en het Verenigd Koninkrijk tot de Balkan : je koffer wordt zelfs in de meest desolate uithoeken van Europa getraceerd dankzij de moderne gps-technologie.

Andere doeleinden

Je kan de tracker ook gebruiken bij:

  • Moto’s
  • Scooters
  • Fietsen
  • Aktetassen

Connect met ons

Heb je interesse in een track & trace-systeem voor je bagage of een andere particuliere toepassing?

All-Connects werkt steeds op maat van de klant. Daarom overlopen we graag met jou al je noden en wensen in een gratis en vrijblijvende brainstormsessie. Je kan hier makkelijk met ons contact opnemen.

Deel deze blog:

Stel ons je vraag

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar welke tracking en digitale oplossingen All-Connects aanbiedt? Stel ons je vraag en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

eBook
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.