AGR-GPS app burenregeling

Altijd zeker met de AGR-GPS app burenregeling van All-Connects

De AGR-GPS app is gemakkelijk te gebruiken op je eigen smartphone

De app is zo slim gemaakt dat iedereen er gegarandeerd mee kan werken, ook wie niks van computers of apps kent: je volgt simpelweg de instructies, selecteert een voertuig, aanhanger en contract, en drukt op START/LADEN. Je hoeft dus nergens iets zelf in te tikken. De kans op fouten is dankzij deze aanpak nihil. Op je PC kan je zelf alle administratieve wijzigingen doorvoeren zoals voertuigen, contracten, en aanhangers aanmaken, ook tijdens het weekend. Tot 12 maanden terug wordt elke mestrit/ transport in een duidelijk overzicht en op een kaart weergegeven.

"Leuker kunnen we het niet maken, wel gemakkelijker"

100% foutenvrij werken

Onze intelligente app zorgt ervoor dat je geen fouten kan maken bij de registratie. De AGR-GPS app begeleidt de chauffeur tijdens de mestrit van start tot einde, met keuzemenus en automatische meldingen. Zo kan je bijvoorbeeld niet tweemaal laden. AGR nummers of nummerplaten kunnen enkel in de desktopapplicatie op je PC gewijzigd worden. Zo behoud je zelf de nodige controle, want een fout is snel gebeurd, en kan leiden tot een hoge boete. En zoals we allemaal weten, weegt een boete veel zwaarder door dan de prijs.

"Wist je dat All-Connects de grootste AGR-GPS leverancier is, met +55% marktaandeel?"

Gegarandeerde kwaliteit met een 24/7 customer service

We zijn een Vlaams familiebedrijf dat meer dan 12 jaar ervaring heeft opgebouwd in AGR-GPS systemen. We staan erom bekend dat we de meest gebruiksvriendelijke, foutloze apps ontwikkelen. We weten waarover we spreken, en onze klanten kunnen dit beamen. Onze helpdesk is ondertussen legendarisch bij de vele gebruikers van AGR-GPS systemen voor mestvervoer. Het is niet evident is om nieuwe technologie te gebruiken, en om de VLM richtlijnen correct op te volgen. Ons team is getraind om je zo goed mogelijk te begeleiden. Tijdens het mestseizoen zijn we 24/7 standby voor onze klanten, dus ook buiten de kantooruren en in het weekend.

Deel deze use case:

Meer weten?

Wil je weten hoe het in de praktijk werkt? Boek dan een korte productdemo. Een van onze applicatiespecialisten toont je hoe onze tracking beheersoftware werkt en beantwoordt al je vragen.

Vraag een demo aan