AGR-GPS voor mestvervoerders

Altijd zeker met de AGR-GPS van All-Connects

Los van de burenregeling is het sinds 2012 verplicht voor elk transportmiddel, ingezet door een erkende mestvoerder voor het vervoer van dierlijke mest of andere meststoffen, om voorzien te zijn van een AGR-GPS toestel. De signalen die geregistreerd worden, gaan via een GPS computerserver rechtstreeks in realtime naar de Mestbank. Daarnaast moet het chassis van elke erkende oplegger of aanhangwagen met een sensor worden uitgerust. Deze sensor geeft aan met welke laadruimte het mesttransport moet gebeuren.

"Het is echt overzichtelijk. Bij ons vorig systeem moest ik echt goed uitkijken wat ik moest doen. Nu is het enkele keren duwen en je bent klaar" De Bruyne Agro, Assenede

Het AGR-GPS toestel van All-Connects registreert automatisch alle mesttransporten conform de eisen van de Vlaamse Landmaatschappij. Het is een all-in oplossing voor de registratie van mesttransport, waarbij in realtime met de server wordt gecommuniceerd. Bij upload van de data volgt telkens een controle van het MAD nummer, met een foutmelding wanneer er iets mis is of ontbreekt. Het systeem vereenvoudigt je administratie dankzij een automatische registratie en correcte upload van de data naar de mestbank.

"Dit is een heel correcte firma. Jaimie is mijn contactpersoon en hij geeft een excellente service, zoals men nog weinig tegenkomt in bedrijven tegenwoordig. Dikke pluim voor All-Connects!" Joris Beeckman, JMB Muurankers

Deel deze use case:

Meer weten?

Wil je weten hoe het in de praktijk werkt? Boek dan een korte productdemo. Een van onze applicatiespecialisten toont je hoe onze tracking beheersoftware werkt en beantwoordt al je vragen.

Vraag een demo aan