Automatiseer de onderhoudsplanning van je machinepark

Investeren in track & trace ten voordele van de minder mobiele klant.

Trapmann auto-aanpassingen is gespecialiseerd in het aanpassen van voertuigen voor mensen met een mobiele beperking. Door continu te innoveren en te investeren in nieuwe technologieën biedt Trapmann oplossingen om ervoor te zorgen dat iedereen met een mobiele beperking, rolstoelgebruikers en senioren hun mobiele vrijheid kan herwinnen.

Vergeet geen keuringen meer dankzij de TAG.QR-NFC.

Bij bepaalde aanpassingen wordt de volledige binnenkant van de wagen gestript en samen met de aanpassing terug in het voertuig geplaatst. Bij het uit elkaar halen, wordt vaak gebruik gemaakt van een mini-hijskraan. Deze kranen moeten jaarlijks gekeurd worden, om te garanderen dat ze nog geschikt en veilig zijn om zware zaken mee te verplaatsen. Soms wordt deze keuring vergeten of zelfs helemaal niet uitgevoerd.

Automatiseer je onderhoudsplanning.

Op elke mini-hijskraan bevestigden we een TAG.QR-NFC, die we koppelden met het platform. Door de QR-code te scannen, krijg je toegang tot de volledige historiek en informatie van die specifieke asset. Hierdoor worden keuringsdata correct bijgehouden en kan de periodieke keuring tijdig ingepland worden.

IoT in de praktijk.

De QR-NFC tags werden aan het platform gelinkt. Daar wordt automatisch aan de hand van de vorige keuringsdatum een nieuwe herinnering ingesteld. Deze herinnering is afhankelijk van de geselecteerde herhalingsperiode, dit kan maandelijks of bijvoorbeeld exact een jaar later zijn. Men hoeft enkel de QR/NFC op de hijskraan te scannen met behulp van de applicatie of een QR-scanner op de smartphone. Met 1 simpele klik start men de keuring of visuele controle. Men kan ook indien nodig het keuringsverslag of andere afbeeldingen aan de asset op het platform toevoegen. Zo zijn alle documenten steeds bij de hand.

Klant Trapmann auto-aanpassingen voor mensen met een mobiele beperking
www.trapmann.be

Deel deze use case:

Meer weten?

Wil je weten hoe het in de praktijk werkt? Boek dan een korte productdemo. Een van onze applicatiespecialisten toont je hoe onze tracking beheersoftware werkt en beantwoordt al je vragen.

Vraag een demo aan