Track & trace met bestuurdersidentificatie zorgt voor correcte info. Altijd.

Buitendienstmedewerkers via geolokalisatie begeleiden om de natuur te beschermen

Natuurpunt is een onafhankelijke vrijwilligersvereniging die bestaat uit meerdere vzw’s. Zij werken op verschillende domeinen zoals natuurbescherming door aankoop of beheer, het bestuderen en opvolgen van de natuur en natuureducatie.

Dit jaar bestaat Natuurpunt 20 jaar. In die 20 jaar werd er al een hele weg afgelegd om de natuur te beschermen. Figuurlijk maar ook letterlijk. Zijn er plaatsen moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer? Dan kunnen de verschillende vzw’s gebruik maken van een 7-tal poolwagens.

Nood aan correcte kostenberekening

Diederik Willems, Medewerker Cel Facility, vertelt:

“De kosten van die poolwagens werden pro rata doorgerekend aan de verschillende vzw’s. Niet volgens hoeveel ze hebben gereden, maar volgens het aantal personeelsleden. Maar dat is natuurlijk helemaal niet correct. De mensen van beheer en studie rijden bijvoorbeeld veel meer in het rond dan mensen van beleid.”

Er was dus een echte nood: correcte kostenberekening. Liefst ook met een stuk minder handmatig werk.  

Juiste info met Track & Trace en bestuurdersidentificatie

Dankzij Track &trace met bestuurdersidentificatie heeft Natuurpunt nu een correct systeem waarmee alle kilometers aan de juiste diensten kunnen worden gefactureerd en komt er geen handmatig rekenwerk meer aan te pas.

Vergeet iemand te reserveren via het eigen reservatiesysteem? Heeft er iemand niet goed gebadged? Dan kan de auto ook snel worden teruggevonden.

Wat boetes betreft, heeft het systeem van All-Connects zijn nut ook al bewezen. Als er niet achterhaald kan worden wie er met de wagen heeft gereden dan kan dit systeem hen altijd in de juiste richting wijzen.

Een handig en gebruiksvriendelijk platform

Bij Natuurpunt zijn ze positief over het platform. Ze vinden het handig en gebruiksvriendelijk. Het beheren en aanmaken van nieuwe gebruikers gaat heel eenvoudig en je kan er ongelofelijk veel gegevens uithalen.

Diederik vertelt over nog een extra pluspunt:

“Je kan daar ook je onderhoudsalarmen van de wagens insteken. Wanneer is er onderhoud nodig, technische keuring en dat soort zaken. Dat hadden we eigenlijk ervoor ook niet. Dat is een pluspunt dat we er ook uitgehaald hebben. Vroeger moesten we dat allemaal in Excel bijhouden en die kilometerstanden eruit halen. Nu komt dat allemaal automatisch in je mailbox.”

Huidige badges moesten behouden blijven

Natuurpunt wilde graag dat de bedrijfsbadges die de medewerkers reeds gebruiken om in en uit te checken, ook gebruikt kunnen voor het track &trace-systeem. Toen ze op zoek gingen naar een track & trace-partner bleek dit minder vanzelfsprekend dan gedacht, vertelt Diederik: “Bert heeft een 4-tal firma’s gesproken maar All-Connects was de enige die dat - met brio toch wel -voor elkaar heeft kunnen krijgen. Ze hebben er echt serieus moeite voor moeten doen. Het was blijkbaar echt geen evidentie.”

Een accountmanager die alles waarmaakt

Over accountmanager Jaimie niets dan lof van zowel collega binnen de cel Facility Bert Jacobs als Diederik:

 

Diederik: “Je voelt dat die als verkoper die technische achtergrond beheerst. Die goochelt daarmee, vindt dat tof en snapt alles. Hij beheerst het én het komt in orde. En dat kunnen we ook van zijn service achteraf zeggen.”
Bert: “Diederik en ik waren snel overtuigd dat we met hen wilden samenwerken. Dat had te maken met wat ze konden met die badges en ook met Jaimie zelf. Jamie heeft niks beloofd dat hij niet kon waarmaken en heeft alles waargemaakt. En dat is een heel leuke manier van werken. Je koopt geen kat in een zak.
Klant Natuurpunt
www.natuurpunt.be

Deel deze use case:

Meer weten?

Wil je weten hoe het in de praktijk werkt? Boek dan een korte productdemo. Een van onze applicatiespecialisten toont je hoe onze tracking beheersoftware werkt en beantwoordt al je vragen.

Vraag een demo aan