Loon naar werken. Monitor vanop afstand wat er gebeurt op je werven.

Weet exact wanneer je personeel op een werf aankomt en vertrekt

Wat doe je als zaakvoerder van een KMO bedrijf als je niet dagelijks op alle werven aanwezig kan zijn? Hoe ben je zeker dat je personeel inderdaad de gevraagde uren presteren? Natuurlijk stel je vertrouwen in hen, maar een digitaal beheersysteem geeft je dat extra gerust gevoel dat alles verloopt volgens planning. Bij Schilderstudio weten ze waar de klepel hangt en zijn ze na een optelsom van potentiëel gemiste werkuren direct op zoek gegaan naar een track & tracepartner. 

Zaakvoerder Bjorn Van den Brande legt uit wat zijn redenering was, en hoe ze vandaag werken. Voor hem is het een win-winsitatie: Zowel werknemer als werkgever zijn op de hoogte, en dankzij het beheersysteem van All-Connects is er nu volledige transparantie en duidelijke communicatie mogelijk, wat zorgt voor een aangename werksfeer. Bekijk hier het succesverhaal van Schilderstudio.


Deel dit praktijkvoorbeeld:

Meer info over Schilderstudio? Neem een kijkje op hun website.

Meer weten?

Wil je weten hoe het in de praktijk werkt? Boek dan een korte productdemo. Een van onze applicatiespecialisten toont je hoe onze tracking beheersoftware werkt en beantwoordt al je vragen.

Vraag een demo aan