Registratie op werven met Checkin@work

Registratie op werven met Checkin@work

Tom Maïs van Maïs Automatisering was op zoek naar een slimme tool om zijn werknemers te registreren op grote werven. In zijn zoektocht kwam hij al snel terecht bij All-Connects. Na opstart van de samenwerking maakte hij eveneens kennis met de track & trace-oplossingen van All-Connects, die ondertussen volop gebruikt worden bij Maïs.

Maïs Automatisering uit Sint-Katelijne-Waver is al jarenlang specialist in automatisatie in de tuinbouw, elektro- en watertechniek, maneges en openbaar groen. Het bedrijf is geregeld actief op grote werven, waar het volgens de wetgeving verplicht is om personeel te registreren. Om dat proces te stroomlijnen, was Maïs op zoek naar een intelligent badgesysteem.

“Ik ging online op zoek naar mogelijke partners uit de buurt, want ik hecht belang aan regionale samenwerkingen”, begint Tom Maïs. “Uiteindelijk sloot het voorstel van All-Connects het dichtste aan bij onze noden. We gebruiken nu een Checkin@work-module met badgesysteem, en dat werkt bijzonder goed."

Vloot steeds onder controle

Het bedrijf had daarnaast de nood om het wagenpark te kunnen traceren. “Er zijn 15 voertuigen uitgerust met het track & trace-systeem. Via de handige, overzichtelijke app LIVE.connects zie ik steeds waar de wagens zijn. Ik weet dus waar iedereen is en kan de planning mee opvolgen. Ik hoef niet continu rond te bellen om te informeren waar iemand zich bevindt. Wanneer er een dringende oproep voor een interventie binnenkomt, kan ik meteen de medewerker die het dichtst in de buurt is, naar de klant sturen.”

Gebruik ecodrive en rijgedraganalyse om je chauffeurs te coachen naar een verantwoord rijgedrag

Volgens Tom Maïs is eengeotracking systeem zijn geld meer dan waard:

“Ik vertelde onlangs nog dat het systeem een van mijn betere investeringen van de afgelopen jaren is. Het betaalt zichzelf gewoon terug door de kosten die we uitsparen. Vroeger waren er werknemers die de file opzochten of snel over huis reden om iets op te halen. Dat gebeurt nu niet meer, want ze weten dat we meekijken. Ook discussies over gepresteerde uren behoren tot het verleden. Het gebeurt soms dat een klant een werkbon betwist en zegt dat we te veel uren hebben aangerekend. Via dit systeem heb ik het bewijs dat die uren effectief gepresteerd zijn, omdat we zien hoe lang een voertuig ter plaatse was. Mijn personeel rijdt ook veiliger en minder snel met de voertuigen.”
Met tijdregistratie in het voertuig wordt perfect geregistreerd hoe de werkdag verloopt

Met tijdregistratie in het voertuig wordt perfect geregistreerd hoe de

werkdag verloopt

Vlotte service

“Ik ben zeer tevreden over de diensten, samenwerking en over de service die All-Connects levert. Als we bellen, komt er snel iemand langs of gaan wij naar Kontich. Ons probleem wordt dan meteen opgelost. Kortom, ik zou All-Connects zeker aanraden aan andere ondernemers,” besluit Tom Maïs.

www.mais.be

Deel deze use case:

Meer weten?

Wil je weten hoe het in de praktijk werkt? Boek dan een korte productdemo. Een van onze applicatiespecialisten toont je hoe onze tracking beheersoftware werkt en beantwoordt al je vragen.

Vraag een demo aan