Blijf geconnecteerd met je kostbare zendingen gedurende het hele transporttraject

Zij die online al wel eens iets durven bestellen, kennen ongetwijfeld de rush van het wachten op je pakketje maar al te goed. Van zodra de betaling rond is, begint het ongeduldig wachten op de koerier of postbode. Gelukkig maken veel leveranciers tegenwoordig al gebruik maken van een ‘volg je pakket’-knop die je vaak onderaan je bestelling kan terugvinden.

Helaas blijft dit soort tracking redelijk beperkt met slechts enkele locatievermeldingen. Maar wat als je zelf een – kostbaar – pakket wil versturen naar pakweg de andere kant van de wereld, en zowel jij als de ontvanger het pakket graag willen kunnen volgen gedurende het hele transporttraject? Met realtime locatiebepaling is dit mogelijk!

Kan ik de pakketjesdienst mijn kostbare pakket toevertrouwen?

Ja, uiteraard kan dat! Pakketjesdiensten zijn specialist in hun business en je kan er op vertrouwen dat ze je pakketje correct zullen behandelen. Het succes van deze diensten hangt echter af van het vertrouwen in mensen. Wil je toch het zekere voor het onzekere nemen, en je pakketje altijd en overal nauwkeurig – én in realtime – kunnen traceren? Overweeg dan om een WiFiworld tag aan je pakket toe te voegen!

Wat is een WiFiworld tag?

Dit is dé ideale oplossing om je duurzame assets overal ter wereld te lokaliseren, waar ze zich ook bevinden: binnen of buiten, in stedelijk gebied, zeeterminals of luchthavens; zelfs in metalen containers werkt deze lokalisatietracker.

De TAG.WiFiworld is dankzij zijn compactheid en wereldwijde dekking ideaal voor het volgen van bijvoorbeeld koffers, flight cases, waardevolle pakjes, exlusieve wagens of oldtimers, huisdieren of andere dieren, ... Met andere woorden, alles wat je dierbaar is!

Hoe groot is de TAG.WiFiworld en hoe lang gaat de batterij mee?

En wat als je nu een klein pakketje wil verzenden? Geen probleem, hier werd rekening mee gehouden. De TAG.WiFiworld heeft namelijk afmetingen (8.5 x 5.5 x 0.8 cm) die vergelijkbaar zijn met de grootte van een creditcard. Bang dat de tag het niet haalt tot het einde van de rit? Maak je geen zorgen! De herlaadbare interne batterij blijft wel tot 4 maanden standby*, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat de batterij leeg raakt.

*mits 1 positiebepaling per dag

Hoe ga je aan de slag met de TAG.WiFiworld?

Vóór je het pakket verzendt, registreer én activeer je de TAG.WiFiworld met enkele klikken op het platform. Dankzij de deelbare link blijven zowel jij als de persoon waar je het pakketje naar verstuurt perfect op de hoogte van de realtime locatie.

Wanneer het pakketje dan aankomt bij de bestemmeling, stuurt deze de TAG.WIFIWORLD gewoon terug naar jou op via de bijgeleverde verzendverpakking. Zo kan je keer op keer van je WiFiworld blijven genieten. Download de infobrochure hier!

Connect met ons!

Heb je vragen over een TAG.WiFiworld tracker, of wil je bekijken of deze tracker geschikt is voor jou? Twijfel dan zeker niet om ons vrijblijvend via deze link te contacteren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op, om samen de mogelijkheden te bespreken.

Stel ons je vraag

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar welke tracking en digitale oplossingen All-Connects aanbiedt? Stel ons je vraag en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

eBook
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.