End-to-end tracking van je internationale shipments

Tegenwoordig verzend je met verschillende pakketdiensten aan een relatief budgetvriendelijk tarief je pakketjes naar het binnen- en buitenland. Bij de verzending kan je dan ook gebruik maken van de optie om een track & trace code toe te voegen aan je pakket. Deze geeft niet enkel jou, maar ook de ontvanger de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de locatie waar het pakket zich bevindt. Maar bij zulke codes loopt de informatie vaak achter, ontvang je pas na enkele dagen een eerste update of kan je je pakket niet genoeg in detail traceren. Maar wat als je zelf een – kostbaar – pakket wil versturen naar de andere kant van de wereld, en zowel jij als de bestemmeling het pakket graag willen kunnen volgen gedurende het hele transporttraject? Lees in deze blog hoe een realtime locatiebepaling je daarbij kan helpen!

Wat met pakketten naar het buitenland?

Als bedrijf begrens je je business niet noodzakelijk tot de landgrenzen en bevinden je klanten zich ook wel eens in het buitenland. Afhankelijk van je activiteiten, zijn je pakketten soms kostbaarder dan andere. Bij de verzending van kostbaar materiaal of onderdelen, wil je dan ook extra op de hoogte zijn dat alles vlot verloopt en uiteraard veilig aankomt op de eindbestemming. Je wil je klant op dat moment natuurlijk ook kunnen voorzien van gedetailleerde info over waar het pakket zich op dat moment bevindt en wanneer hij het pakket mag verwachten. Maar dat is niet altijd even evident, hoe pak je dat dan aan?

Kan ik de pakketjesdienst mijn kostbare pakket toevertrouwen?

Ja, uiteraard kan dat! Pakketjesdiensten zijn specialist in hun business en je kan er op vertrouwen dat ze je pakketje correct zullen behandelen. Het succes van deze diensten hangt echter af van het vertrouwen in mensen. Wil je toch het zekere voor het onzekere nemen, en je pakketje altijd en overal nauwkeurig – én in realtime – kunnen traceren? Overweeg dan om een WiFiworld tag aan je pakket toe te voegen!

Wat is een WiFiworld tag?

Dit is dé ideale oplossing om je duurzame assets overal ter wereld te lokaliseren, waar ze zich ook bevinden: binnen of buiten, in stedelijk gebied, zeeterminals of luchthavens; zelfs in metalen containers werkt deze lokalisatietracker.

De TAG.WiFiworld is dankzij zijn compactheid en wereldwijde dekking ideaal voor het volgen van bijvoorbeeld koffers, flight cases, waardevolle pakjes, exlusieve wagens of oldtimers, huisdieren of andere dieren, ... Met andere woorden, alles wat je dierbaar is!

Hoe werkt een WiFiworld tag?

De TAG.WiFiworld is met een compact formaat (8.5 x 5.5 x 0.8 cm), vergelijkbaar met de grootte van een creditcard, geschikt om toe te voegen aan zelfs je kleinste pakketjes. Heeft je pakket er een lange reis op zitten? De herlaadbare interne batterij blijft wel tot 4 maanden standby*, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat de batterij leeg raakt.

Alvorens het pakket te verzenden, registreert én activeert de verzender met enkele klikken de tag op het WiFiworld platform. Dankzij de deelbare link blijven beide partijen perfect gelijktijdig op de hoogte van de realtime locatie van het pakket.

Wanneer het pakketje dan aankomt bij de bestemmeling, stuurt deze de tag gewoon terug naar jou op via de bijgeleverde verzendverpakking. Zo kan je keer op keer van je WiFiworld blijven genieten, en profiteren je klanten mee. Download de infobrochure hier!

*mits 1 positiebepaling per dag

Benieuwd naar de mogelijkheden van de TAG.WiFiworld in jouw persoonlijke omgeving? Lees er meer over in deze blog.

Connect met ons!

Heb je vragen over een TAG.WiFiworld tracker, of wil je bekijken of deze tracker geschikt is voor jouw bedrijf? Twijfel dan zeker niet om ons vrijblijvend via deze link te contacteren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op, om samen de mogelijkheden te bespreken.

Stel ons je vraag

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar welke tracking en digitale oplossingen All-Connects aanbiedt? Stel ons je vraag en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

eBook
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.