CHECK.connects sluit zich aan bij VIL

Sinds een korte tijd mag CHECK.connects zichzelf lid noemen van VIL, hét forum voor de logistieke sector. Ontdek in deze blog waarom we beslisten ons aan te sluiten en welke voordelen dit heeft voor jou!

 

Met onze assetmanagementsoftware CHECK.connects beheer jij je materialen en materieel op een vereenvoudigde manier door middel van passieve als actieve tags zoals bijvoorbeeld QR codes, barcodes, ... Ook voor het beheer van de ruimtes in je bedrijf – denk bijvoorbeeld aan de vergaderzalen en de lift – is CHECK.connects een helpende hand. Alle verzamelde data is dankzij het digitale platform te raadplegen zowel via je pc, laptop als op je smartphone. Dankzij het platform bespaar jij jezelf een heleboel tijd, waardoor er meer van je kostbare tijd naar andere belangrijke taken kan gaan.

Wat is VIL?

Aansluiten bij VIL betekent dat je als bedrijf kan genieten van diverse voordelen. Zo kom je als bedrijf in contact met onderzoeksprojecten waar je aan kan deelnemen, maar ook kan je zelf met een projectidee naar de VIL stappen om de realisatieopties te bekijken. Daarnaast heb je steeds als eerste toegang tot gratis publicaties, eindrapporten en diverse events. Kernwoorden die vasthangen aan VIL zijn competitiviteit, innovatie en netwerking.

CHECK.connects als lid

Er is al zeker één ding dat VIL en CHECK.connects als gemeenschappelijke noemer hebben; innovatief zijn. Met ons breed aanbod aan passieve en actieve trackers positioneren we ons als een sterke speler op de assetmanagement markt in Vlaanderen. Ondanks onze positie geloven we dat er steeds ruimte is om bij te leren en te verbeteren, dus leggen we voor onszelf telkens de lat een beetje hoger. Met onze aansluiting bij VIL kunnen we als bedrijf bijleren van professionals in hun vakgebied om zo ons product verder te optimaliseren. Maar uiteraard kunnen we met onze kennis van zaken ook anderen helpen en samenwerken aan nieuwe projecten. Zo investeren we elke dag in een nóg betere versie van ons product.

Connect met ons!

Wil je meer weten over CHECK.connects? All-Connects werkt steeds op maat van de klant. Daarom overlopen we graag met jou al je noden en wensen in een gratis en vrijblijvende brainstormsessie. Je kan hier makkelijk met ons contact opnemen.

Deel deze blog:

Stel ons je vraag

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar welke tracking en digitale oplossingen All-Connects aanbiedt? Stel ons je vraag en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

eBook
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.