Het efficiëntste alarmsysteem voor je auto: een TT-autoalarm

Wil je je nieuwe wagen verzekeren tegen diefstal? Vereist je verzekering sowieso dat je een alarmsysteem installeert?
Dan ga je best voor een Incert-gekeurd TT alarm, dat gebaseerd is op geolocatie (het voertuig kan worden opgespoord na diefstal). Er zijn 4 varianten waaruit je kan kiezen. We overlopen in deze blog de 4 types.

TT1-autoalarm: basisalarm

Een TT1-autoalarm is de absolute basis voor een online alarmsysteem. Je krijgt automatisch een melding in je app dat je wagen in beweging komt en wordt gestolen. Je waarschuwt zelf de meldkamer van de alarmcentrale dat je auto gestolen is. Zij kijken dan in de track & trace-gegevens van je wagen om te zien waar de dief er mee naartoe gaat en schakelen de politie in.

Vertel mij meer over TT-autoalarmen

TT2-autoalarm: met bestuurdersherkenning

Met een TT2-alarmsysteem in je auto ga je al een stap verder. De melding dat je auto wordt gestolen, gaat automatisch naar de meldkamer van de bewakingscentrale. Zo kunnen direct de gps-tracking activeren en sneller de politie verwittigen. De bestuurdersherkenning toont automatisch of er iemand achter het stuur zit die niet in je wagen thuishoort.

Vertel mij meer over TT-autoalarmen

TT3-autoalarm: blokkering van de motor

Een TT3-autoalarm heeft dezelfde basis als het TT1-alarm: jij moet de bewakingscentrale melden dat je auto gestolen is. Het grote voordeel van dit alarm is de startblokkering. Zodra de dief de motor afzet, kan hij niet meer opnieuw starten. Zo kan de politie meteen naar de eerste locatie waar de dief met je auto naartoe is gereden.

Vertel mij meer over TT-autoalarmen

TT4-autoalarm: alles gecombineerd

Een TT4-alarmsysteem in je auto is het beste waarvoor je kan kiezen. De alarmcentrale wordt automatisch gewaarschuwd om de gps-tracking op te starten, met de bestuurdersherkenning weet je dat bijvoorbeeld je partner of kinderen niet achter het stuur zitten,en de startblokkering zorgt dat herstarten onmogelijk is.

Vertel mij meer over TT-autoalarmen

 

Je verzekeringsmaatschappij blij

Welke autoverzekering je ook hebt: je verzekeringsmaatschappij is blij als je je auto of wagenpark uitrust met een erkend TT-autoalarm. Want dan is het INCERT-gekeurd, een label dat bewijst dat het een officieel goedgekeurd alarmsysteem is dat door een professionele firma is geplaatst. Sommige verzekeraars belonen je daarvoor met een korting. Vraag het zeker na.

Antidiefstaltips en andere voordelen van track & trace

De grootste kans dat een auto wordt gestolen? Dat is in de donkere wintermaanden – autodieven houden van het donker – en tijdens je vakantie in het buitenland. Met een online TT-autoalarm ben je altijd en overal veilig, waar je ook ter wereld bent. Trouwens: met enkele eenvoudige gewoontes kan je voorkomen dat je auto een doelwit wordt.

En nog een extra tip: gps-tracking van een autoalarm kan je ook gebruiken om als bedrijf je materiaalen machines te beveiligen, of om het rijgedrag van je chauffeurs te analyseren en zo ongevallen tevoorkomen.

Wat kost een alarmsysteem voor een auto?

We krijgen dikwijls de vraag ‘Wat kost een alarmsysteem nu eigenlijk’? In onze webshop vind je een mooi overzicht van de kostprijs per systeem.

Krijg vrijblijvend advies

Welk TT-autoalarm is het beste voor je wagen of wagenpark? We zijn er om je te helpen. Vul het onderstaande formulier in, vertel ons wat je precies wil, en we stellen je het autoalarm voor dat het beste bij je behoeften aansluit.

 

Deel deze blog:

Stel ons je vraag

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar welke tracking en digitale oplossingen All-Connects aanbiedt? Stel ons je vraag en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

eBook
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.