Keuringen en onderhoud binnen de bedrijfsmuren

Binnen de muren van een bedrijf zijn er heel wat zaken die regelmatig een keuring en/of onderhoudsbeurt moeten ondergaan. Denk bijvoorbeeld aan liften, brandblusapparaten, gasinstallatie en nog zoveel meer. Doordat het niet steeds duidelijk is hoeveel apparaten precies gekeurd moeten worden en waar in het gebouw deze zich precies bevinden gaat er een heleboel tijd verloren aan de inefficiënte verloop van deze controles en onderhoudsbeurten.

 

Tijd investeren

Het uitvoeren van controles bij klanten neemt enorm veel tijd in beslag. Dit is vooral te wijten aan de tijd die verloren gaat aan het zoeken van alle apparaten en installaties die gecontroleerd moeten worden. Als controleur is het onmogelijk om per klant de exacte locatie te onthouden van alle toestellen. Met een beetje geluk wordt de hulp ingeschakeld van de office manager om je wegwijs te maken in het gebouw. Vaak neemt die zoektocht meer tijd in beslag dan de effectieve controle, wat uiteraard absoluut niet efficiënt is.

 

Kies voor efficiënt

Het managen van de keuring– en onderhoudsafspraken kan veel makkelijker en efficiënter via ons CHECK.connects platform. Met CHECK.connects brengen we je planning, documentatie en alle nodige gegevens samen op één overzichtelijk platform. Zo bespaar je tijd, werk je opdrachten sneller af en wordt je papierstapel kleiner.

 

Hoe ga je aan de slag met de CHECK.connects app?

 

1: Maak een taak aan via de app

Op zoek naar een efficiënte manier om er achter te komen hoeveel apparaten een onderhoud of controle moeten ondergaan op een locatie? Maak via de app een taak aan waar je alle te controleren toestellen en installaties in opneemt. Je vinkt makkelijk de zaken af die reeds gecontroleerd werden, waardoor je een duidelijk overzicht kan behouden over de uitgevoerde taken op de locatie.

 

2: voeg makkelijk bijlagen toe

Via de applicatie raadpleeg je makkelijk documentatie. Deze documentatie kan bijvoorbeeld een plattegrond van het gebouw met de locatie van alle te controleren zaken zijn.
 

3: stel automatische reminders in

Het vergt heel wat planning en papierwerk om per installatie/apparaat te onthouden wanneer nu precies de volgende keuringsdatum is. Met de CHECk.connects applicatie stel je makkelijk zelf automatische reminders in wanneer het tijd is voor de volgende keuring of onderhoudsbeurt.

 

Keuringen binnen de bedrijfsmuren smartphone

 

Connect met ons!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van CHECK.connects voor jouw bedrijf en ontvang je graag bijkomende informatie? Laat dan via deze link deze link je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deel deze blog:

Stel ons je vraag

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar welke tracking en digitale oplossingen All-Connects aanbiedt? Stel ons je vraag en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

eBook
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.