Financiële en andere voordelen van track & trace in je bestelwagen

Automatische tijdregistratie

Tijdregistratie op papier? Niemand doet het graag, je steekt veel tijd in het verzamelen en verwerken van die papiertjes en de kans op fouten is gigantisch hoog. Met track & trace in elke bestelwagen gebeurt dat allemaal automatisch. Het systeem houdt bij wanneer je werknemers thuis en op de werf of bij je klant vertrekken en toekomen, en dus ook hoelang ze ter plaatse zijn. Al die gegevens komen automatisch in een app op je smartphone, tablet of pc terecht.

Vertelmij meer over track & trace[KB1] 

100%juiste facturatie

Ookvoor je facturatie is track & trace in je bestelwagen van goudwaarde.Werkuren, verplaatsingskosten: je weet exact hoeveel kilometer je werknemershebben gereden en hoeveel uren ze bij je klant of op een werf waren. Zo kloppenje facturen altijd en heb je bewijsmateriaal dat je zwart op wit aanje klanten kan bezorgen. We kunnen al die gegevens ook automatisch in jeERP-pakket importeren.

Loon-en onkostenberekening

Verplaatsingskostenen mobiliteitsvergoedingen voor je medewerkers? Dankzij track & trace in elke bestelwagen weet je wie achter het stuur zit, wie meerijdt en hoeveel kilometer iedere werknemer elke dag aflegt. Ook je loon- en mobiliteitsberekening gaat zo een pak sneller en is nooit meer voer voor discussie met je personeel. Zeker wanneer je onze app aan de software van je sociaal secretariaat koppelt.

Besparen op brandstofkosten

Je bestelwagens leggen elke dag heel wat kilometers af. Met een track &trace-systeem kan je ook de rijstijl van je werknemers analyseren. Het systeem houdt alles bij wat een invloed heeft op het brandstofverbruik: vaak remmen, snel optrekken en rijden, hoge toeren maken, de motor stationnair laten draaien aan verkeerslichten en overwegen …

Van werknemers die niet zuinig rijden, kan je zo het rijgedrag en het brandstofverbruik bijsturen. Bovendien laten de locatiegegevens ook toe om je medewerkers altijd via de kortste of zuinigste weg naar klanten of werven te laten rijden. Zo haal je je brandstofkosten naar beneden.

Niet in strijd met de privacy van je werknemers

Maak je je zorgen om de privacy van je werknemers? Niet doen. Volgens de privacywetgeving mag je track & trace gebruiken voor een geoorloofd doel zoals de veiligheid van je werknemers, de bescherming van je voertuigen of de optimalisering van de beroepsverplaatsingen. Geen probleem dus. Je moet je werknemers natuurlijk wel op voorhand informeren over hoe je track & trace gebruikt. Hoe je dat op een goede manier kan doen, lees je in onze blog '5 stappen om een vlootbeheersysteem te introduceren bij je chaufffeurs'.

Ook wij denken aan de privacy van je werknemers. Om die te beschermen, kan je elke bestelwagen met onze privéknop uitrusten. Zodra de chauffeur die indrukt, wordt het systeem uitgeschakeld en worden de privékilometers die ze afleggen niet gevolgd.

Samengevat

Via track & trace in je bestelwagen registreer je in real time automatisch:

  • Wanneer je medewerkers ergens aankomen en terug vertrekken
  • Hoelang ze daar zijn
  • Hoeveel kilometer ze rijden
  • Hun rijstijl

Maar met een slim track & tracesysteem kan je nog veel meer doen. Ontdek wat onze oplossingen voor jou kunnen betekenen.

Krijg vrijblijvend advies

Weet je graag hoe track & trace in je bestelwagen – of een ander voertuig – werkt? Contacteer ons telefonisch of via onderstaand formulier. We bespreken wat je nodig hebt en bezorgen je vrijblijvend een offerte die we daar op afstemmen.

Deel deze blog:

Stel ons je vraag

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar welke tracking en digitale oplossingen All-Connects aanbiedt? Stel ons je vraag en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

eBook
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.