Zo weet je hoeveel je werknemers effectief werken

Met een track & tracesysteem tijdregistratie bouw is dat een fluitje van een cent. Zo zie je in real time waar je werknemers zijn en hoelang ze op een bepaalde locatie zijn. En zo kan je personeelsdienst met 1 klik op de knop de urenregistratie van het personeel bekijken en opvolgen met het sociaal secretariaat voor de mobiliteitsvergoeding..

Geen manuele urenregistratie meer voor je medewerkers

Met een systeem voor de urenregistratie van het personeel maak je het niet alleen jezelf en je personeelsdienst gemakkelijk. Ook je werknemers zullen maar al te blij zijn dat ze niet meer elke dag moeten bijhouden en invullen hoeveel uren ze gewerkt hebben en hoeveel kilometers ze gereden hebben. Want in de praktijk haat iedereen die rompslomp, worden uren vaak niet correct bijgehouden, en moet je maar al te vaak je medewerkers achter de veren zitten om dat toch te doen.

Correcte urenregistratie en gereden kilometers per project

Via track & trace in je voertuigen of de registratiebadges van je werknemers verloopt de tijdregistratie automatisch:

  • Wanneer je medewerkers op een locatie aankomen en terug vertrekken
  •  Hoeveel uren ze op die locatie werken
  •  Hoeveel kilometer ze rijden en welke route zedaarvoor nemen

Al die gegevens worden automatisch geïmporteerd in je eigen ERP-pakket. Zo kunnen alle afdelingen in je bedrijf ze gebruiken.

En heb je iemand nodig voor een dringende interventie? Dan zie je op je dashboard meteen wie het dichtste bij is om naar de nieuwe locatie te sturen.

Gebruik tijdregistratie bouw om je klanten juist te factureren

Een track & trace-oplossing maakt een einde aan de discussies met je klanten over de werkuren en verplaatsingskosten die je hen factureert. In het dashboard van de app zie je exact hoeveel uren je medewerkers aan een opdracht, onderhoud, herstelling, …  hebben gespendeerd en hoeveel kilometer ze hebben gereden. Als je wil, kan je zelfs een overzicht van je uren- en kilometerregistratie bij je factuur voegen. Zo factureer je niet te veel, maar ook niet te weinig omdat niet alles wordt bijgehouden. Je wint dus dubbel!

Betaal je lonen juist en op tijd

Lonen die niet kloppen of die je te laat uitbetaalt omdat je manuele uren- en kilometerregistratie niet juist of volledig is: dankzij track & trace maak je ook aan die frustraties een einde. Zowel het aantal gewerkte uren als het aantal afgelegde kilometers betaal je netjes en 100% juist op het einde of aan het begin van de maand uit. Om het je nog gemakkelijker te maken, kan je onze track & trace-app ook aan de software van je sociaal secretariaat koppelen.

Ook voor verplaatsings- en mobiliteitsvergoedingen in de bouw

Als bouwbedrijf ken je het wel: de verplichte verplaatsingskosten en mobiliteitsvergoeding die je moet uitbetalen. Met een track & trace-oplossing in je voertuigen of de badges van je werknemers weet je perfect wie er achter het stuur zit, wie passagier is en hoeveel kilometer er elke dag exact afgelegd is. En natuurlijk of je medewerkers hun eigen wagen of een van je bedrijfswagens gebruiken.

Zo betaal je op het einde van de maand iedereen de juiste verplaatsings- en mobiliteitsvergoeding uit, zonder dat je nog elke dag hoeft te worstelen met je papieren of Excel-overzichten.

Meer weten over tijdregistratie bouw?

Wil je weten hoe tijdregistratie en mobiliteitsberekening via track & trace werken? Contacteer ons dan zeker! We tonen je hoe het werkt en bezorgen je vrijblijvend een voorstel dat we afstemmen op wat je nodig hebt.

Deel deze blog:

Stel ons je vraag

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar welke tracking en digitale oplossingen All-Connects aanbiedt? Stel ons je vraag en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

eBook
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.