Vergelijk materiaaltrackers: AC.BLE versus VILOC

Welke digitale technologie heb jij nodig om je materiaal te monitoren?

Wordt in jouw bedrijf gebruik gemaakt van VILOC technologie voor het lokaliseren en tracken van bedrijfsassets, en ben je op zoek naar een andere leverancier? In deze blog vergelijken we de VILOC tracker met de materiaaltrackers van All-Connects en stellen we 2 alternatieve hardware-toestellen voor die een vergelijkbare (en wellicht nog meer geoptimaliseerde) oplossing bieden voor jouw asset-tracking.

De AC.BLE-dear asset tracker

AC.BLE-dear is een sensor met een energiezuinige Bluetooth® LE 5.0 & Nordic nRF52-chip. Gemonteerd met schroeven op assets, wordt het voornamelijk gebruikt voor het volgen en beheren van bedrijfsmiddelen in magazijnen, logistiek en de bouwsector. AC.BLE-dear maakt het ook mogelijk om nabijheidsinformatie door te geven in winkels en indoor tracking in luchthavens of toeristische attracties om de interactie met consumenten te vergroten.

Klik hier om de de productfiche van de AC.BLE-dear te downloaden.

De AC.FLEX.O asset tracker

De AC.FLEX-O is een ultra-robuuste, compacte, op batterijen werkende asset tracker voor binnen/buiten. Dit is een zeer complete, actieve manier om assets – zowel indoor als outdoor - te lokaliseren, op te volgen en te beveiligen. Het is een zeer betrouwbare oplossing als je wil weten waar een asset zich bevindt, en wanneer het beweegt, valt of van plaats verandert. De AC.FLEX-O registreert de operationele gebruiksduur van het asset en stuurt de data door naar de online beheersapplicatie. De gecombineerde WiFi-GPS technologie zorgt ervoor dat de GPS tracking (die veel batterij verbruikt) enkel geactiveerd wordt indien er geen WiFi signaal is. Zo krijgt de batterij een langere levensduur.

Klik hier om de de productfiche van de AC.FLEX.O te downloaden of klik hier om ons te contacteren voor een offerte of gratis demo.

De voordelen van een All-Connects tracking oplossing

All-Connects BLE trackers voor bedrijven met een machinepark en/of worktools. We bieden het beste – of nog meer geoptimaliseerd - alternatief voor Viloc trackers. Dit zijn jouw voordelen.

  1. Je betaalt voor exact wat je nodig hebt, niet meer en niet minder: All-Connects heeft verschillende niveau’s van hardwaretoestellen in het productengamma om jou de juiste oplossing te kunnen voorstellen die je nodig hebt/wenst.
  2. Je hebt één vast aanspreekpunt: Bij vragen over het gebruik van onze oplossingen heb je een vast contactpersoon.
  3. Direct aan de slag: Wij activeren de BLE trackers, zodat je na bezorging direct aan de slag kunt.
  4. API beschikbaar: De verzamelde assetdata kan via een API gemakkelijke geïntegreerd worden met je eigen softwarepakket, zodat je alles vanuit een bekend dashboard kan bekijken.
  5. Geschikt voor grote aantallen: Deze All-Connects oplossing is speciaal ontwikkeld voor grote aantallen (vanaf 10 – 10.000 objecten).

Meer info over het lokaliseren en monitoren van je bedrijfsmiddelen?

Zijn met deze blog jouw vragen beantwoord, en wil je meer weten over de kostprijs of met ons sparren over de juiste toepassing voor jouw bedrijf? Contacteer ons dan direct via telefoon 03 289 55 35 of klik hier om meer info te vragen of een adviesgesprek in te boeken.

Deel deze All-Connects blog:

Lees ook onze andere blogs over het tracken en opvolgen van bedrijfsassets:

Stel ons je vraag

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar welke tracking en digitale oplossingen All-Connects aanbiedt? Stel ons je vraag en we beantwoorden je zo snel mogelijk.

eBook
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.